Ay ay ay ay it's christmas and I don't know what to do.

Jag lyssnar på SR bjällerklang & julpyntar. Jag hittar verkligen ingen julstämning. Det skulle lika gärna kunna vara 23 januari eller november. Men vad gör det egentligen?

Imorgon ska vi ha en riktigt mysdag. Först pulkaåkning & lussebullar uppe vid vattentornet. Sen all god julmat, kalle & kan du vissla johanna.

Efter det börjar det riktiga julmyset. Vår tradition är ju att sitta och slå in paketen & rimma på julafton. Ungefär mellan Kan du vissla Johanna och Karl-Bertil Johnsson. Då får man käka julgodis och skapa förväntningar på hur glada alla kommer bli när dom får mina julklappar.

Sen är det dags för att käka grekisk sallad & bruschettor. En kalasbra avslutning efter all jävla julmat. Finns det nåt man är mer sugen på än en god sallad då? Näe. Efter det sitter man uppe och käkar knäck och spelar spel tills mamma nästan inte kan hålla ögonen öppna. Då somnar jag helt utmattad och är jätteglad att julafton är över.

Ja, så firar vi jul. Nu ska jag äta lite knäck, börja kolla på julkalendern och göra klart en julklapp som jag insett att jag inte är klar med...


Kommentarer
Postat av: Elli

God jul <3

2009-12-24 @ 12:28:19
Postat av: Ellinore

God jul!!



Måste också säga: shit vad snygg bloggen är! :D

2009-12-24 @ 12:32:02
URL: http://diecisiete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0