Jag behövde en sån här helg tror jag. Myskväll, pulkadag, filmeftermiddag, spelakortkväll & tittapåfilmnatt. ♥
Nu ska jag plöja mig igenom 16 sidor om FNs historia och skriva en labbrapport. SKÖJ!! Men det gör inget för sen ska jag till Jo och söndagsmysa.







P.s. jag undrar också varför jag posar med ett tefat på den sista bilden.

It kills me. It kills me. It kills me. It kills me. It might kill me.

I la la la la la la love you.

Gud mitt dåliga samvete. Det dödar mig.
No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war

Do you hear me? I'm talking too you, across the water across the deep blue.

Apropå ingenting, tänkte baka pizzamuffins. Är så förbannat trött på mackor. Hittade ett recept på hemmets journals sida. Enligt dom är pizzamuffins "det trendigaste du kan servera som mellanmål just nu". Jamenar den trenden kan man ju bara inte missa att haka på.


Who needs sleep when we've got love? Who needs keys when we've got clubs?

.

It kind of hurts, when the kind of words you say, kind of turn themselves into knifes.



Hej jag pluggar, dricker eko-läsk & lyssnar på fin musik.

I hope some day you'll join us.

Jag är så jävla less på sjukdomar och människor som snöar in sig på sig själva. Eller människor och människor, människan kanske är mer rätt. Man måste vilja må bättre för att kunna må bättre.

Så är det bara.




P.s. ta inte åt dig.
P.s.2. 3000 ord geografiuppsats, engelskaprov, lite röda blodplättar, spanskaglosor och etiska dilemman tar upp 110 % av mitt liv just nu. förlåt om jag glömmer bort någon :(


Jag skänker dig den sista lögn jag har.

Mitt liv kan man sammanfatta med ett ord, plugg. Jävla synd att inte Burmas politiska system är lika enkelt att sammanfatta.

Oh depressions I can't embrace away.

Jag är så trött trött trött på läxor. Är otroligt ineffektiv just nu också, gör bara en massa annat hela tiden. Nu ska jag i alla fall ta lunch paus. Har försökt göra en greken-macka med kyckling- & fetaoströra. Blev jäkligt gott faktiskt! Jaja, FOKUS till klockan tre nu. Puss.


Writing songs about nothing, nobody, right & wrongs.

Jag ogillar fenomenet att skolka för att hinna plugga. Tyvärr är det just vad jag håller på med eftersom jag har varit så upptagen hela helgen. Ska plugga hela studiedagen imorgon också. Hittills har jag lärt mig 1 engelsk grammatikregel, ätit tre kiwisar, druckit fyra glas ananasjuice & lyssnat på Tingsek - Mind on Hold och Nothing, nobody, right & wrongs säkerligen 40 gånger. Bättre än inget?

Ikväll ska jag till teatern ♥

Ni vet hur det känns när röda ögon ser svart.

Jag vill upphöja två grejer till himlen idag. Dels är det söndagsmys. Jag kan komma dit skabbig och på deppigt söndagshumör men redan efter några minuter är jag glad igen. Söndagsmys är som vadd runt mitt liv! Det andra är resor. Jag får störningar i lillhjärnan när jag tänker på Malta. Nu vill jag bara att vi ska dra dit igen, hälsa på Sam och sen åka vidare. Barcelona, Sicilien, Grekland eller vad fan som helst. Ärligt talat skulle en Mora 2 funka minst lika bra. Bara man får släppa allt här hemma och uppleva något annat.

Nu kan jag falla fritt.

Kollar på Notting Hill för andra gången den här helgen & försöker plugga. Engelskaprov på onsdag och geografiarbete som ska skrivas. Läste just att i Burma stängde staten skolan under ett helt år för att studenterna var för upproriska. Kan inte det hända här också?

Topp 5 abstinens- framkallande.

Okej. Jag hatar mig själv för det där köpstoppet. Om jag köper grejerna nu men inte använder det förrän i sommar? Kanske inte... I alla fall, här har ni topp 5 grejer jag skulle köpa om jag inte hade köpstopp..

1. Hittade den här finingen hos monki. Älskar hela konceptet. Färgen är perfekt!


2. Mmmmmm, HM-skorna i perfekt färg för 200 spänn. Skulle slita dem med glädje!


3. Resår i midjan ♥


4. Wuhu! Monki vet vad jag vill ha i sommar alltså...


5. Pricken över i.

Without saying a word you can light up the dark.

HELLOOOOOOO!!!! GISSA VEM SOM HAR GJORT VÄRSTA KAPET IDAG??? JAAAAG. Var påväg ut från anna och eftersom mamma behöver åka hissen så får man ta en annan väg ut via ett annat hus för att komma ut. Precis vid ytterdörren så står det två tv-apparater med en lapp på. "Två välfungerande tv-apparater. Ta dom om du vill ha. Har ingen rört dom innan imorgon (lördag) så slänger vi dom på tippen. Då lär dom antagligen skeppas till Kina för att bli demonterade." Typ så! Så jag bara YEZZZ jag tar den lilla. Kändes som att jag stal den ;) Nu har jag ställt in den i mitt rum, kopplat in gamla VHS:en och kollar på Notting Hill (kan va så att någon känner igen rubriken där ifrån)! Fan vilket flyt...

Puss.

It's like an echo in my head.

Tror jag är dubbeltrött. Ingenting kul händer i mitt liv dom närmaste månaderna och för en gångs skull så stör det mig. Borde kanske rycka i en tråd & ta mig i kragen. Eller så kan jag sitta kvar här och låta tiden gå.

Hörs!

Please let me know cause I don't understand.

Fikat med Majis på fräcka frökens idag. Käkade en greken-macka så att alla vet. Den var nästan värd 62 kronor. Jaja, det var en riktig kanonfika i alla fall, mest det jag ville tala om. Nu ska jag sova :)

Där ute finns en värld av långa nätter.

Jag vet inte om det är särskilt unikt men jag förvånas över att jag så ofta önskar livet ur människor. Jag vill döda dom, rätt och slätt. Förstår inte vart ifrån den instinkten kommer. Jag kanske är 5 % varg eller något i den stilen. Egentligen tror jag inte att jag är kapabel att döda men jag måste erkänna att det är sjukligt spännande och lite frustrerande vilken skada man kan göra någon annan med bara en vanlig gaffel. För att inte tala om en kniv.

Jag är inte sinnessjuk tror jag. Ville bara att alla ska lyssna på den här låten för att den är så fin. Säger mig egentligen noll men det gör inget.

Du får gärna komma hit och skrämma mörkret.

Känner mig som en enda stor suck idag.

Top 5 grejer jag gör istället för geografirapporten.

1. Letar prylar på blocket och tradera. Fina kakburkar, skrivbord, stolar, tyger, katter, hundar, mattor, skor... Fast jag köper aldrig någonting, är för feg (och pank och har köpstopp.....)

2. Hemnet. Jag måste vara tjejen med störst koll på lediga lägenheter & hus i östergötland, stockholm & göteborg. Måste ha typ allt. Vadå jag vill flytta NU?

3. Tjuvtittat klarreburr. Kan sitta i timmar och skratta åt alla idiotiska grejer folk gör och skriver.
Antar att ni sett den här men den slår det mesta.

4. Lägger ner en massa energi på att göra mysigt fika. Har överdrivet mycket bilder i min kamera på mellis i olika former. Borde kanske starta ett fik!


5. Putsa pianot, en gammal klassiker!

She moves in her own way.

Supermega seg dag. Skönt! Men nu måste jag hitta någonstans att fly för mami och papi får gäster. Hatar gäster.

Puss

The one with the brain freeze.

FY FAN! Tänker inte gå en meter utanför dörren den här helgen. -22 när jag gick från bussen och ALDRIG mer. Har annars haft en jävligt bra dag. Trots kylan. Nu är dock frågan om jag ska orka gå till den andra datorn och spela lite sims. Tror faktiskt att jag nöjer mig med sängen, vänner & oboy. Sims kan vänta.

P.s. Jag ser verkligen för mycket på vänner. Kan inte låta bli att sätta namn på dagarna precis som vänner-avsnitten. Illa.

The one when they're up all night.

Det går inte att beskriva tröttheten i min kropp just nu. Total utmattning efter EN dag i skolan. Bra jobbat. Tur att det är fredag imorgon och snart helg. Har hunnit fika med Majis, mycket mys. Nu ska jag käka en knäckemacka, dricka oboy, kolla på vänner och SOVA!

Puss

Can't remember when I last saw you laughing.

Vi gjorde sushi idag. Det blev kalasgott förstås men så ser ju sushi så vackert ut att jag hade ätit det även om det vore äckligt. I alla fall blev lax- & gurkrullarna godast.

Annars är jag på superskruttigt humör. Vet inte varför riktigt.
Puss.






You gotta learn to reduce, reuse, recycle.

Imorgonbitti börjar jag min sluta-konsumerasåförbannatmycket-pakt. Så jag börjar 5 januari och slutar 5 april. Då kan jag få göra ett uppehåll ett tag men förhoppningsvis börjar jag igen. Hur som helst, måste göra lite regler och jag kan lika gärna skriva dom här så att jag inte kan fuska. För det här kommer bli asjobbigt för mig som ALLTID tröstshoppar. Nåväl, 5 regler: (kan komma att kompleteras om jag upptäcker något jag missat)

1. Jag får inte köpa några kläder, smycken, accesoarer, skor, smink, böcker, musik, tidningar, filmer, elektronikprylar, inredning eller dylikt under de fyra kommande månaderna.

2. Det är förstås okej att ta emot en gåva som innehåller något som passar in under ovanstående kategorier men det betyder inte att jag kan gå och shoppa bara för att mamma betalar. (gåva = något jag inte visste att jag skulle få)

3. Utifall att det skulle komma upp en situation då någonting oväntat går sönder eller tar slut så får jag om nödvändigt ersätta detta. (ex. kan jag räkna med att min foundation och mitt schampo kommer ta slut eller att min plånbok går sönder) Om möjligt, så ska den nya prylen vara ekologisk.

4. Att köpa tyg & sedan själv tillverka ett plagg är okej. Egentligen är ju det också komsumtion men då jag inte har tid att sy särskilt mycket och mest gör det som en kul grej så godkänns det i måttliga mängder. Samma sak gäller eventuella penslar, kol, färger eller papper som ska användas för att måla eller rita. Man kan ju inte ge upp sina intressen. (födelsedagspresenter och dyl. är sjävklart tillåtet)

5. För att inte lägga alla pengar jag får över på fika så ska jag spara minst 600 kronor i månaden. Då har jag 600 att leva på och det bör inte bli så svårt. Dom sparade pengarna ska jag använda i sommar.



Jaha, kan man ju undra, varför gör jag detta? Jo, det senaste halvåret har jag inte kunnat gå en timme på stan utan att handla någonting. Vet inte hur jag har fått ihop det ekonomiskt men jag har slösat sjukt mycket pengar på framförallt kläder. Dels är det jävligt dumt att spendera alla sina pengar och inte spara någonting till resor och dyl. Men framförallt är det kass för vårt stackars jorklot när vi konsumerar klädesplagg i lika stora mängder som toapapper.

Näe, nu ska jag klicka hem ett par skor från HM innan min tid är ute.... Puss.

P.s. har inte riktigt bestämt mig för om jag ska köra tre eller fyra månader. Det beror nog lite på hur jobbigt det blir...

When it hasn't been your day, your week, your month or even your year.

Varför blir allt så mycket roligare mellan åtta på kvällen och fyra på morgonen? Jag gör INGET vettigt någon annan tid på dygnet.

Nu ska jag städa rummet, kolla på vänner, börja med geografiarbetet (sent ute...), spela sims & duscha.

Puss♫♪



Myssöndag.


If I used to think about you baby that is nothing like I'm thinking now.

Jag är en pessimist.

Nu har jag i alla fall erkännt. Har inte gjort ett piss idag heller. Lekt med grannens katt, varit i stan & bytt en tröja och käkat bakad potatis. Ikväll ska jag till Jo och söndagsmysa. På torsdag börjar skolan, skjut mig!

Why do I tire of counting sheep when I'm to tired to fall asleep?

Under mina 17 år och 8 månader har jag lärt mig tre saker som jag allt för ofta kommer ihåg på tok för sent.. För det första, ha inte förväntningar på någon annan (utan på dig själv). För det andra, människor håller nästan aldrig vad de lovar (oavsett om det är din mamma, din bästa vän eller grannen). För det tredje, bara för att allt verkar bra idag behöver inte det betyda att det är det imorgon.

Kan inte låta bli att tro att just år 2010 kommer allt det är som aldrig annars händer mig inträffa. Jag vet inte om det är hoppfullt eller bara jävligt naivt.

A foxtrot above my head.

Har spelat sims idag. Det är i princip det enda jag har gjort också. Ikväll ska jag i alla fall träffa Maja. Antingen blir det Figaros Bröllop på östgöta eller bio. Och så fika! Låter lagom för världens segaste kvinna.
Puss.

P.s. Hallå! Emser är dögott och får inte glömmas bort! Ät mer emser.


Happy New Year!

Hejdunrans vilken superkväll det blev! Någon text behövs inte, alla bilder räcker :) Puss.








































Picasa 3 (svarar inte)

DIE!!!!

In the long run we're gonna make it through the hard times.

Vaknade tjugo i tre idag. Trött är väl en underdrift. Mellan att jag vaknade och halv nio gjorde jag inget annat än kolla på vänner i Annas säng och käka kebaaab. Har kännt mig både sjuk & vin-bakis men NU är jag på banan igen. Har kört sims, försökt klara ett megasvårt enmansspel, druckit en liter cola & försökt ladda upp alla bilder från nyår. (som förresten var perfekt, men det tar vi en annan gång).

Hoppas 2010 blir minst lika bra som 2009!
Puss.

RSS 2.0