Top 5 nyårslöften jag borde haka på

  • Sluta röka. Helt. Inte ta en enda ens på fest.
  • Börja träna. Ni vet, gym, löparband och hela grejen.
  • Aldrig skolka, inte en endaste liten engelskalektion. Bara giltig frånvaro.
  • Börja borsta håret. Det ska tydligen vara nyttigt!
  • Bli snäll. En klassiker!
Tjaa... Nog för att jag borde göra allt detta men alla vet ju att just nyårslöften har en förbannelse. Dom går inte att hålla. Funderar på att ha ett tvärtemotlöfte. Typ, träna mindre! Kan ju hoppas på motsatt effekt...

Nu ska jag duscha och måla naglarna och lite sådär. Ska vara hos Jo klockan fyra. Hoppas på att mitt förkylda huvud hunnit bli lite bättre tills dess!

DEL 2: 12 månader x 3 bilder x 1 låt

April.
Det var en så jäkla bra månad! Började peppa vår & solglasögon, spenderade eftermiddagarna på uteserveringar och fyllde 17 år. På påsklovet började jag sy klänningar. Så var det fn-rollspel också & valborg som blev riktigt bra men kallt.
Låten: Dansar aldrig nykter - M Uggla







Maj.
Maj var sena kvällar vid kanalen med en stor fin eld och en massa cigg. Och så var det Göteborg! Och en sväng till stockholm med spint. Sist men inte minst hade vi överraskningsfest för Eloise & Maja. Det blev superlyckat.
Låten:







Juni.
Åh, juni var helt underbart! Dom sista veckorna i skolan hade vi knappt några lektioner. Anna och jag åkte till Rönnis några dagar. När jag kom hem klunkade Maja och jag varsin flaska vin och cyklade åt fel håll i rondeller. Sen blev det sommarlov! Åkte inlines, satt i en roddbåt på Roxen mitt i natten & firade en helt underbar midsommar. 21 juni drog vi till Malta men dom bilderna lägger jag i juli.
Låten: Seaside - The Kooks







Juli.
Wuhu, kom hem från Malta. Allting var så jävla tråkigt i kontrast mot dom roligaste 11 dagarna någonsin. Var sjuk ett tag men sen drog vi till Mora. Från ingenstans kom idén att köpa tågkort i typ dalarna och vi åkte gratis i tre dagar. Hamnade i Mora och lyckades samla samtliga (typ) Morabor mellan 16 och 20 och körde ölspel, badade och hade galet kul. Två kvällar i rad. När vi kom hem hade vi myggbett över hela kroppen! Haha. Några dagar senare åkte Maja och jag till Rönnis och försökte sola lite. Sen åkte vi direkt till Emmaboda (dåligt planerat) och var sjukt opepp. Men det blev jävligt bra ändå!
Låten: Babe I'm Gonna Leave You - Upp till kamp!







Augusti.
Kom hem från Emmaboda. Då var det en vecka kvar till bröllopet vi skulle sjunga/spela på så det var bara börja öva. Och det blev ju bra tillslut! Sista fredagen på lovet skulle vi bowla och hamnade i Vallaskogen. Galen kväll. OCH FÖR SISTA GÅNGEN: DET VAR INTE JAG SOM TOG HATTEN! Skolan började, mamma opererades, en dyblöt nollningsfredag och vi började med söndagsmys.
Låten: Imagine - Jack Johnson






Top 5 grejer att se fram emot

1. 23 april = 18 år = krogen, cigg & sjukanmäla mig själv = livskvaliteten höjs markant!

2. STUDENTEN!!!

3. Resa med syster yster i sommar.

4. sportlov, påsklov, sommarlov.......

5. Dagen jag blir av med min top-5-list-mani.

DEL 1: 12 månader x 3 bilder x 1 låt

Här är klassikern man måste göra varje år mellan jul och nyår. En sammanfattning av året som gått: (den blir i delar!)

Januari.

Egentligen verkar det inte som att jag gjorde någonting alls i januari. Var i stockholm en helg och kollade på Freuds cigarrer på söderteatern, saknade teatern jättemycket och så hatade jag om möjligt skolan och framförallt idrotten ännu mer än innan julen. En positiv grej hände i alla fall, vi beställde Malta resan och började en 156 dagar lång nedräkning.
Låten som gick på repeat: Jason Mraz - Details in the fabric






Februari
.
Februari var en bättre månad, jo fyllde 17 och det var sportlov! Maja och jag hade en miljard filmkvällar och jag klippte lugg.
Låten: Havanna Mamma - Veronica Maggio







Mars.
Mamma var på sjukhuset och samtidigt var jag sjuk och samtidigt skulle jag göra fn-rollspelsprovet. Så var det skolan är vår också och sist men inte minst åkte Maja till Thailand. Jag lyssnade på T Gärdestad heeela tiden. Jämt jämt jämt!
Låten: I'd Rather Write a Symphony - Ted Gärdestad

Dom enda bilderna jag tog i mars var från en kväll jag var hos Alice med en bunt brudar från 2f.




Nu orkar jag inte mer. Resten kommer en annan dag men det lär dröja ett tag för jag åker till Göterborg nu, tillbaka på onsdag. Puss!


Så medans ditt hjärta slår an, passa på om du kan, att fånga varje ögonblick.

Juldagen och annandagen måste vara världens segaste dagar. Idag blir det bättring dock! Rea med Majis. Jag ska i och för sig försöka att inte handla en massa men man kan ju alltid vara en stödjande person i reaträngseln. Förresten ska jag börja mitt köpstopp den 5:e januari. Måste hitta på lite regler kring det där. Återkommer!

Annars peppar jag nyår till tusen. Jag, som är kungen på att sätta för höga förväntningar, är 100 % säker på att det kommer bli kalaskul. Vi får väl se, men jag kan inte komma på nåt som kan sabba. Haha.

Nähi ni, nu måste jag stryka en klänning och gå mot bussen. Puss.

Och det liv som du har, alla tusentals dagar, passerar på ett litet kick.

Förstår inte riktigt vart den här juldagen försvann? Som vanligt. Sims 3 vill inte fungera på vår dator, vår box till tv:n funkar inte så det blir svt 1 om man ska kolla på tv och ingen av böckerna jag fick i julklapp har en tillräckligt rolig början för att jag ska orka läsa dom. Det är väl kanske därför jag sitter här och lyssnar på Magnus Uggla & spelar Vintergatanspelet. Har sytt min nyårsklänning idag. Den blev ganska fin. Men jag ORKAR inte lägga in några bilder...

Förresten blir det inget Branäs för min del. Jag har helt enkelt inte en ekonomi som tillåter tre dagars skidor för 2000 kronor + lite vinterkläder. Tyvärr, för det hade verkligen varit galet kul. Som det ser ut nu kanske jag följer med mamma och Anna till Göteborg i mellandagarna istället. Det är ju alltid nåt!

Nu ska jag käka fruktsallad. Puss.

Lite mörk och kulen men ändå så kär.

Bästa julklappen vara garanterat 2000 kr respengar till en resa med Anna! Grymt. Kudde, sims 3 & en stickad tröja var andra kalasfina julklappar.

Hoppas alla haft en bra jul.

Det finns så mycket jag vill viska i ditt öra.

Nu har jag slagit in 1500 spänn i vackra papper och knutit snören runt. Börjar få lite lite julstämning i alla fall. Såhär på kvällskanten.

God jul alla finingar ♥

Ay ay ay ay it's christmas and I don't know what to do.

Jag lyssnar på SR bjällerklang & julpyntar. Jag hittar verkligen ingen julstämning. Det skulle lika gärna kunna vara 23 januari eller november. Men vad gör det egentligen?

Imorgon ska vi ha en riktigt mysdag. Först pulkaåkning & lussebullar uppe vid vattentornet. Sen all god julmat, kalle & kan du vissla johanna.

Efter det börjar det riktiga julmyset. Vår tradition är ju att sitta och slå in paketen & rimma på julafton. Ungefär mellan Kan du vissla Johanna och Karl-Bertil Johnsson. Då får man käka julgodis och skapa förväntningar på hur glada alla kommer bli när dom får mina julklappar.

Sen är det dags för att käka grekisk sallad & bruschettor. En kalasbra avslutning efter all jävla julmat. Finns det nåt man är mer sugen på än en god sallad då? Näe. Efter det sitter man uppe och käkar knäck och spelar spel tills mamma nästan inte kan hålla ögonen öppna. Då somnar jag helt utmattad och är jätteglad att julafton är över.

Ja, så firar vi jul. Nu ska jag äta lite knäck, börja kolla på julkalendern och göra klart en julklapp som jag insett att jag inte är klar med...


There will be no last chance to promise to never mess it up again.

Om jag hade varit stenrik så hade jag köpt alla mina julklappar här! Jag bara ÄLSKAR leggingsen med mudd längst ner. Det ska kopieras, pronto!

Puss

Då ska vi tvinna trådar till en tross mellan oss så vi når varandra.

Värst vad länge sen jag hörde av mig då! I söndags kväll julmyste vi hos Majis & körde Guitar Hero påtok för länge. Igår julstädade jag huset (= 500 kr) och sen var vi parkeringsvakter och skötte middagen på Björkös julavslutning (=350? kr). Pengatjänar dagen alltså.

Idag har vi haft lite minijul på Jakobslundsgatan. Vi körde paketspelet. Jag fick en ögonfranstång, en ansiktsmask med choklad och en bok. Blev superglad, såklart! Själv hade jag bidragit med en hemsydd väska, en hemsydd sminkväska & en ljuslykta från indiska som man kan hänga i fönstret.

Här är en hög bilder. Som vanligt upptäckte jag när jag kom hem att Majis inte har fastnat på en enda. Förstår inte hur hon kan vara så skicklig på att undvika kameror. Hon var där i alla fall, vår pudding♥.


Alla fina paket :)


Jo kokar glögg


Asnöjd tjej får puss på kinden av E.T.


Den här bilden är asful men kul. Jo har en stor snöflinga mitt i ansiktet och jag ser ut som en 40-årig nikotinberoende småbarnsmamma! Haha...

(Skulle varit en jättemysigbild på Jo & Hanna här men Picasa laggar så jag lyckas inte spara den)


Sen spelade vi sjuan (gissa vem som vann?) och kollade på Anna Ankas Jul!


As if a good thing ever could make up for all the pain.

Bra dag på lovet 2. Först sovmorgon, sen lite julklappsshopping, fyra timmar på steves med klyftpotatis & kortlek, sen två timmar till på George. Vi har smidat (?) nyårsplaner. Min skepsis är som bortblåst. Partaj & trerätters med med bästa människorna. Det kommer blir kalas!

Imorgon ska jag sätta upp vår bilbana, hänga på ikano med Elojs & Proppen, fixa lite julklappar & så söndagsmysa förstås. Men först ska jag spela sims & dricka julmust.

P.s. jag försöker sluta använda & hela tiden men det går typ inte...

No you never were and you never will be mine.



Den är så söt den här sången. Erik Hassle & Ellie Goulding som sjunger en skitfin variant av robyns gamla Be Mine. Jag älskar covers!

Nu ska jag in till stan. Kanske klipper av lite av mitt risiga hår om jag vågar... Och så ska nyår planeras. Det börjar minsan ljusna lite där! Puss

Like a rainbow around my heart

Det har nog varit en perfekt först dag på lovet idag! Först mysig skolavslutning och som vanligt fint kommenterad av E, J & M. Sen blev det fika med bästa på George. Efter det gav jag mig ut på stan med Jo och Majis och lite senare Sofie och Elojs. Nästan alla julklappar är inhandlade. Så man bara yes! Sen blev det taco och sådära hos Joey och tillslut spenderade vi nån timme på Hannas golv med straff-diskussion och tårta. Ni är så BRA. Ni gör en sån här till synes ganska anspråkslös dag till kalas :)

Bara för att jag är på så galet bra humör så gjorde jag en spellista med GLAD-låtar. Eller åtminstone sånna låtar som jag förknippar med glädje! Puss ♥♥♥♥


Lite bildbevis också, först rastatomten x2, sen en brunbjörn och sist en övertrött Mary hos Hanna (älskar att mina tuttar ser ut att börja under hakan precis)!






Det måste växa nånting under alla listor alla bingon alla tävlingar och alla steg tillbaka.

Jag är helt uppfylld av måbra-känslor! Jullov gör sin del och så snön och julklappsshopping. Kan ju säga att om ni vill ha en ledtråd vad ni kommer få i julklapp av mig så är det garanterat randigt. Oavsett vad det är. (Dett gäller dock inte riiiktigt alla).

Bäst av alla julklappsidéer är ändå Sofies och min, man får bara handla på Hemköp i Ljungsbro, det får inte vara ätbart och kosta max 30 spänn. Det kan man kalla budget-julklappar...

Ikväll hoppas jag på taco & mys hos Jo. Men först ska jag pysselipyssla fram lite julklappar.
Puss

Det värkte som en borr i mina snesteg.

Leka i snön blir man visst aldrig för liten för!




There won't even be a christmas tree cause you're not here to light it up with me

Två timmar i skolan sen orkade jag inte mer. Men jag hann med en hel del. Till exempel bli döv av Bonnkapellet, titta på Martins lustiga filmklipp i aulan, köra lite spel på mobilen och få mitt temabetyg! Det kan man kalla kvalitetstid.

Måste tipsa om en till kalasbra julskiva. This warm december, A Brushfire Holiday, med bland annat Jack Johnson, Zee Avi, Neil Halstead och ALO. Muy bien!

Nu är det typ klart!

Puh. Har ägnat på tok för många timmar åt att stirra på en datorskärm. ONT i ögonen! Jaja, såhär blev det i alla fall. Det är lite pill kvar såklart. Ex. ska dom gula prickarna skjusteras lite och den hemskt söta bilden på mig till höger ska bytas ut så småningom! Kommentarsrutorna är ju garanterat snyggast men någonting stämmer inte riktigt där så långa kommentarer fortsätter ner över rutan. (så skriv bara korta kommentarer... max 2-3 meningar....) SKA ordna det. Men inte ikväll. Hara bara orkat kategorisera typ två tredjdedelar också. Men jag ordnar resten en annan gång. Nu håller mina ögon på att gå i kors.

God natt.

P.s. Vad tycker ni?




IHIHI! Titta vad stora fina bilder jag kan ha nu :D:D:D (dock blir bara inte fotografier lika snygga på vitt som på svart. tyvärr)



Tänk om jag ångrar mig

Om man bortser från att jag är galet förkyld och har en smärta i halsen som vägrar försvinna så är livet jävligt bra just nu. Snö, ledigheter & julklappshysteri gör mig på galet bra humör! Imorgon ska jag vara hemma och kurera mig. Har varit alldeles för aktiv idag så jag är mycket sämre igen... Egentligen skulle jag hellre gå på klasskampen. I alla fall efter lunch för man vill ju inte missa Dos Amigos med Martin & Florian. Haha.

Förresten, det där med nyår! Har bestämt mig för att stanna hemma med mamma och pappa. Känns som att det är det som kommer kännas bäst i slutändan. Skulle förstås helst av allt vara med mina puddingar men jag pallar inte riktigt fest och massor människor. Fråga mig inte varför... Dock betyder ju inte det att jag inte ska ha en jätteparty klänning!

Nu måste jag verkligen sova & vila min hals.
Puss

P.s. Var och kollade på new moon med Elojs förut. Kan inte rå för det men jag blir lite besatt av hans snygghet. Fattar inte varför riktigt måste kolla på filmen för att förstå för på bilder på google är han inte samma grej. Det är nåt med vampyr-auran. HAHA!

P.s.2. JAG HAR INGET MER ATT PLUGGA PÅ DET HÄR ÅRET!!!!

Eheheh.

Tänkte som så att jag låser bloggen lite nu framöver för jag måste fixa lite här. Ser inte helt okej ut här just nu! Det tar ju sån förbannat lång tid bara. Men men, kan i alla fall säga att det kommer blir mycket ljusare och gladare här. Börjar inte idag dock för jag måste plugga hela halva dagen!

Puss

P.s. Tisdag = BIO!!! Onsdag = LEDIGT!! torsdag = JULSÅNGEER!!!! fredag = JULLOV!!!!!!!
Känns som att det bara blir bättre och bättre den här veckan.

La Valse D'Amélie

Hej! Ni vet känslan när man känner hur febern kommer krypande från tårna? Mhm, den har jag just nu. Det är ju bara att glömma skola & engelskaprov imorgon. Tänker sitta hemma och plugga samhällskunskap och dricka oboy istället.

Jag gjorde ett collage förut. Det faktum att jag hatar collage har gjort att jag tvekat en aning men till slut; jag ger er blandade foton från Malta. Får gåshud när jag tittar på bilderna, vet inte om det beror på febern eller att jag saknar det så otroligt mycket. En så galet lyckad resa!

Klicka på bilden så får ni en underbar låt jag tragglar med på mitt stackars ostämda piano just nu. Mittdelen är typ herrå men jag SKA SKA SKA klara det. Någon gång!


No sound but the wind

Det är mycket man önskar att man kunde göra. Rädda världen till exempel. Eller åtminstone få folk att förstå att världen behöver räddas. Men nu går ju inte det. Som tur är kan man ju alltid panta burkar istället. Eller käka eko och närodlat. För att göra allt ännu enklare så kan man nu mer panta burkar i datorn. Mhm, titta till höger här bara så finns det en fin grön ruta man kan panta i. Sen trycker man på klart och så vips har man hjälpt en bonde i Afrika. För det är ju faktiskt han och hans familj som drabbas först och värst när vi rikingar sabbar hela världen. När pantningen är över så finns det en massa sponsorer som betalar en viss summa pengar (beroende på hur mycket vi pantar, givetvis) som går till självhjälp för afrikanska bönder. Så kör på. Jag pantade just 97 burkar. Nu är det någon annans tur!

Lejonet och musen

Tänkte berätta en liten historia jag hörde såhär i fredspristider!

Det var en gång en savann där det bodde mängder av olika djur. Varje år delades pris ut till djur som utmärkt sig extra mycket under det gångna året. Ett år bestämde sig juryn, bestående av en zebra, en antilop och en buffel, för att dela ut vegetarianpriset till lejonet. Under prisutdelningen frågade lejonet varför just han, som bara äter kött, fick vegetarianpriset. Juryns motiverade sitt val med att säga att lejonet fick sitt pris för att han förhoppningsvis i framtiden skulle bli vegetarian.



Tre grejer

1. Jag ska VISST på lasse imorgon. Även fast jag inte hade råd med biljett. Ska slava ett tag i garderoben så får jag gå in gratis sen. BRA? jaaaaaa. (jag vet, har redan skrivit det här en gång men det inlägget försvann)

2. Varför har jag ägnat 3 timmar åt att kolla på kungen när han tuggar med öppen mun på en urbenad stackars vaktel?

3. Tack för att du gör mitt liv komplett. Progress Gold B


4. Kom på en fjärde grej; vi överväger att göra villavillekulla som årets pepparkakshus. Kan bli nåt!

Det svajar i min själ



Vad du gör ta inga råd från mig. Jag vet dom fungerar inget bra.
Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

Nyårsångest!

Jag har en väldigt stark allergi mot vissa högtider på året. Exempelvis nyårsfton och valborg. Egentligen har framförallt nyår ett väldigt bra koncept. Middag, vänner, champagne, raketer och en lång lång natt! Det låter ju verkligen toppen. Men ta förra nyår som exempel; stressig förfest/fix, lite sup på bussen, hem till nån random och sitta i en soffa med massa okända och lite kända, garva åt ingenting, bli tjut-full och gå till Ramshäll, deppa ihop utanför nån randoms hus, gå själv genom nyårsnatten, dra hem till Elojs, kolla på nån film, titta på raketer och somna halv två. Stundtals hade jag görtrevligt men om man sammanfattar är det mest en enda stor klump i magen och inte alls den där bubblande glittrande kvällen jag hade förväntat mig. Och så en fruktansvärd massa besvikelse och irritation från alla håll.
Vart vill jag då komma med detta? Jo frågan är hur jag ka göra i år. Chansa på att jag kommer ha roligare i år och göra ungefär samma grej (minus att dra hem 23.15), stanna hemma med mami & papi + co, tigga pengar av någon  och åka med Elojs och Proppen till frickin fjällen (!), mysa hemma hos Elojs eller försöka hitta på en femte lösning.
Usch. Helst av allt vill jag bara sova bort den där jävla kvällen, eller ännu hellre; vara överallt så att ingen blir besviken på mig! Bajs.

Näe nu ska jag ut med Frans och sen ska jag sy lite på min nyårsklänning. Passande nog. Fast det är fan ingen klänning ens!


Beloved Frans

Hej. Det går så förbannat trögt just nu. Inte för att jag har dödligt mycket att göra utan mer för att allt är typ, segt? Skolan är så deprimerande den bara kan bli, det är tusan i mig inte ens kul mellan lektionerna längre. Man vill bara långt långt därifrån. Och annars händer det liksom inte så jävla mycket. Allt är så grrrrått och seeeeegt. Skjut mig. Typ.

Skulle i alla fall bytt mina skor idag men tiden hade visst gått ut så nu är det bara att trampa på i dessa lite obekväma och förstora dojjor. Toppen! Apropå att gå så önskar jag mig en hundjäkel i julklapp för det skulle min deppiga morsa, min stressiga pappa, min dubbelhaka och mitt törstande ego behöva. Alla djur älskar fan pappa så den skulle säkert stört trivas. Måste ju bara orka gå ut med den så förbannat ofta. Så, som någonsorts test ska vi (eller åtminstone jag) prova gå ut med vår osynliga hund Frans ett tag. För och se om jag pallar liksom, för det är ju så lätt att säga nu. Hursom, där av bilden!

Förresten, vad fan köper man till ett paketspel? Och förresten igen, jag vill ha julfest! Pronto!

Nähe ni. Nu ska jag faktiskt ut med hunden, han börjar bli lite tjock tycker jag.


¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡

Innan allt försvinner...

¿Är vi ett undantag?

124 spanska glosor, 100 engelskaglosor och typ 70 sidor samhällskunskap. Men en bit i taget, så fan, jag har kontroll!

Svinjobbigt

Alla är sjukt trötta på grisskämt just nu så jag ska inte dra nåt. I alla fall tog vi sprutan igår och sen åkte vi hem till mig och kollade på flickan som lekte med elden. Sen lite nya Scrubs-avsnitt och så vaknade vi några timmar senare ynkliga som få. Har så galet ont ia rmen och typ hela övriga kroppen. Här försöker man få sig en trevlig ledig dag men icke, sjuk blir man förstås. Jaja, det har varit myspys i alla fall.

Nu ska jag köra lite gamla datorspel! :*


In this lonely winter




I dina ögon

Hej :) nu har jag tagit sprutan. Man kan säga att allt är gjort nu! Så just nu laddar jag filmkväll och skriver loggbok. Om allt går som det ska så är jag hemma och chillar imorgon. Har jag otur så är jag hemma och är sjuk! Jaja. Ha en bra kväll.


The First Noël

Gud vad jag älskar julskivor. Den här slår mycket!

 

P.s. inte för att förstöra julefriden men alla som använder mixpod: STÄNG AV AUTOMATISK PÅSLAGNING!!! Det finns inget mer störande. Puss.


Maryboy is BACK!!

Nu så kommer julen,
nu är julen här.
Lite mörk och kulen
men ändå så kär!

Jaa, jag inleder denna första december med en liten juldikt. Skrivit den själv! Naaat. Plankad från Karl Bertil Jonsson. Jag är så oseriös idag. Kan bero på att en tuuuung sten har lyft från mitt arma hjärta. Imorgon ska jag gå och lyssna på lite tråkmånsar (exkl. Elojs, hon är kul) som ska göra sina temaredovisningar. (SOM JAG ÄR KLAR MED OBS! OBS! OBS!) Sen ska jag och två idioter (Josse och Ello alltså) ha filmkväll här mitt bland mina knäppa föräldrar. Får se hur det slutar...

Jag har blivit besatt av dom nya Wallanderfilmerna. Liksom JAG, sveriges största Beck-fan! Fattar inte vad som hände. Eller jo förresten. Beckfilmerna tog slut... Har i alla fall inte gjort mer i eftermiddag än att sega mig igenom en sån film och typ tio avsnitt sunes jul. Har bara 21-24 december kvar. Lär ta slut ikväll. Det var allt från mig. HEJ.

(jag skäms över hur otroligt patetisk jag framstår i den här bloggen. eheheh. men vafan ska man göra åt det liksom?)

P.s. om min söta (jobbiga) syster läser detta så TALA OM FÖR MIG HUR DET GICK MED KIRURGJOBBET IGÅR? Du har inte ringt vilket antingen kan betyda att du sitter hemma och deppar för att du inte fick jobbhelvetet igår eller så är du så nöjd så du inte har hunnit höra av dig. Ett tredje scenario jag ser framför mig är att du har blivit kidnappad av kirurgernas maffiaboss för att du är så cool så dom ser dig som ett hot. Det fjärde och mest troliga är väl att dom skulle tänka på saken. FY SÅ TRÅKIGT! Hoppas inte på det. Detta blev en bjässePS. Over and out.

RSS 2.0