And all the naked girls can't...

Den stora frågan just nu är: Åka till Rönnis i helgen eller inte åka till Rönnis och ha huset för mig själv?

Det ska blir kalasbra väder på västkusten och nästan lika bra här hemma. Svåååårt. Aja. Varför har jag inte börjat plugga än?


Det har hänt att jag samlat ihop nog med kraft.

Shortspremiär och jordgubbar i yoghurten. Sommaren är officiellt invigd. Har hunnit med en myckeet trevlig fika med Majs idag också. Och så har jag legat många långa varma minuter på en filt på gräsmattan. Såhär års har jag ingen förståelse alls för min annars så innerliga längtan efter att flytta in till stan. Landet ♥

Jajaja. Nu blire snart köttfärssås och spagetti, en långpromenad och så till sist lite plugg. Helt ok.

P.s. watch out for the gigantus skillnadus mellan mina ben och armar. Tror inte det är riktigt så illa i verkligheten. Ha! Och mitt ansiktsuttryck behöver jag väl inte ens nämna.

   

Everything is gonna be alright someday somehow.

Skrattar nästan lite när jag tänker på kvällen igår. Knasigt var det. Inte alls som jag hade tänkt mig men ooo så trevligt! I min mobil finns i alla fall en fin film där jag hoppar från en parkbänk ner i en häck. Intressant... 

Har segat på en filt i skuggan av vårat äppelträd nästan hela dagen idag. Pallrade mig faktiskt iväg på en promenad också och nu ska jag städa mitt rum, plugga och se på film. Så himla härligt att ha sovmorgon imorgon.

Bäst av allt just nu: om jag är effektiv kommer jag kunna vara klar med aaallt skolarbete på onsdag. I alla fall torsdag. Hur skönt? Galet skönt.

Mmmm. Lyssna.

Avslutar med synen av en galning. Jag-ska-äta-dig-och-steka-dig-levande-kvinnan:

Älskling jag vet hur det känns.

Jag vill ha en lägenhet att fylla med fina grejer. Eller egentligen duger väl mitt rum ganska bra. Behöver någon som städar upp här bara. Förstår inte vem det är som har varit här och stökat ner så mycket.

Förresten. Ujuj vilken skojig kväll igår. Allt var som en parodi på sig självt. Berättar en annan gång. Nu ska här pluggas och käkas digistivekex!

Vi var evigehetens hopp.

Livet är fiiint så att säga. En jävla massa plugg men vad gör det egentligen? I slutändan leder det ju fakiskt till något riktigt bra. Om en timme lite drygt ska jag till gamla kära Björkö och jobba lite. I trevligt sällskap dock så det känns bra! Efter det får vi väl se? Hamnfestivalen? SATC-kväll? L'orient? You never know.

Har varit ambitiös nog att ladda in bilder sen i mitten på april från kameran. Duktigt. Kanske orkar redigera lite suddiga valborgsbilder med tiden. Så länge, en inblick i min 2 cool 4 school day. Hoho, jag har något sorts fel i huvudet. Men vad gör det om 100 år? (i Kina)

 

Juuuste.

If I could be naive again.

Har städat ur min garderob idag. Eller städat är väl att ta i men jag har gått igenom den och slängt ut alla kläder på golvet. Då får ju själva garderoben lufta sig i alla fall! Hittade faktiskt lite gammalt och förlegat som jag glömt bort/växt ur men som faktiskt var riktigt snyggt nu. Till exempel hittade jag ungefär en sån vit blus som jag har tjatat om att jag vill ha ett tag nu. Då känns det inte riktigt lika tråkigt att jag inte har råd med den på MQ för 599 spänn... Köpte den på rea förra våren tror jag men sen så tyckte jag att den hade fula ärmar men vem orkar bry sig om en sån detalj liksom? Jaja, gött att slippa betala för att fynda i alla fall :)

Imorgon är det bara två ynka pyttelektioner som ska genomlidas. Sen äre heeelg. Som i och för sig innebär jobb redan imorgon kväll men det kan nog bli kul tror jag! Vad gör man inte för pengar liksom? Efter det ska jag träffa mina tjejer. Resten av helgen ska det pluggas och has kul. Sådeså!

Nu ska jag vänta på att mitt hår torkar. Segt.

If I only could relax in this confusion.

Dagens Maryboy så att säga:


Nu ska här studeras effektivt en timme till! Sådeså :)


I'm just gonna dance all night.

Tatatatada. Stannar hemma och pluggar idag. Tror att det är en sån där ovanlig dag när jag faktiskt kan få saker och ting gjorda. Hoppas att solen fortsätter skina hela dagen så kan jag ligga ute också! Det enda som kommer kunna störa min koncentration är dom där jävla south park gubbarna. Det är så kul ju :)


And I was dancing the whole way home.

Ihh vad jag längtar tills jag åker till Spanien med världens bästa. Det kommer bli helt underbart :)

Istället för att plugga har jag fixat the fantastic 6 i south park gubbar. Älskart! Äntligen kan man få utlopp för lite kreativitet vaa. Fast en del av er var riktigt svårt. Jaja. Upp till er att gissa vem som är vem.













Stay with me forever.

Varför regn? Varför idag? Varför spanska prov imorgon? Hurgh.

Jag tror jag måste börja leva i nuet. Jag bävar lite för sommarlovet för att det går så fort när det väl börjat. Och så längtar jag inte till helgen för jag vill inte att det ska bli tisdag och prov och redovisning. Om jag hade varit normal hade jag tänkt att åh vad många dagar det är kvar till helgen. Gud vad jag längtar. Och så hade jag räknat dagarna till sommarlovet som alla andra. Men neherrå, här har ni tjejen som inte vill ha framtid.

Ikväll = tv-kväll. Helbra. Imorgon = sovmorgon, sista mallorcabetalningen & körlektion. Halvbra.


Saknar du någon du en gång trodde du kände?

Vissa dagar kan jag till och med gör mig rolig över det. Nästa dag kan jag inte ens höra ordet utan att vilja springa långt bort från alla människors pladdrande munnar och oförstående blickar. Mest tänker jag på det när jag ser henne. Det är på liv och död det här, förstår du inte det? Jag vill kunna lägga örat mot ditt bröst och höra ditt hjärta dunka idag, imorgon, då, nu, sen. Jag vill inte behöva tvivla på din existens. Jag borde faktiskt inte behöva alls.


Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt.

Min dag är nog enklast att sammanfatta i en plus/minuslista.

+
Teaterbarn
De mycket få vettiga människor i mitt liv ♥
Min gitarr är hemma
Hittat nycklarna
Pianot
Bild&formbetyget
18 dagar till sommarlovet
Engelska np speaking är klart

-
Alla puckade självupptagna idioter
Skolan inkl. allt jävla älckligt plugg
Regn
Pengar
Tidsbrist
Än en gång, alla puckade självupptagna idioter


Cause I'm coming down cold.

Jag kan vara världens sämsta spellistemakare men jag ger inte upp för det. Blanda hejvilt♥♥

Nu ska jag plugga lite. Hundra spänn på att jag fastnar vid pianot!

Puss

I must be the happiest girl in their world.

Tjuhu broow. Wzup in tha house? Sitter och käkar asgod frulle (jag pratar bara om mat, jag vet). Ska bege mig mot stan med Maja om ett tag och kolla lite.

Jag satt uppe på altanen till halv två igår och pluggade till ljuset av ett stearinljus. Mysigt men kanske inte så effektivt så det är väl bara att ta tag i skiten igen. Egentligen tycker jag att det är rätt så intressant men ni vet hur det blir, det försvinner när man inser hur mycket man måste lära sig.


En trevlig bild och ett fint minne har vi här. Ganska mycket ett år sedan. Tycker att det ser så jävla härligt ut. Tyvärr ser man inte riktigt alla människor men ändå.


Tonight tonight tonight tonight I wanna be with you

Allt är så bra bra bra bra nu. Har flyttat ut på altanen och legat och stekt en stund nu. Är lite för rastlös så det var nästan skönt att solen gick i moln. Tackar för att jag i alla fall inte fick bakisgenen (det fick mig att börja tänka på korsnigsscheman, reccesiva anlag och annat skoj jag borde plugga på. dumma tanke bort!). Ska strax gå in och göra en asgrym tacosallad jag hittade ett recept på. Ikväll tänkte jag käka lax. Jag älskar att vara ensam hemma, laga mat och till och med diska blir galet mycket roligare.

Igår förresten. Vilken hejdundrande höjdarkväll det blev. Vi började med att fira Eloise i Wretmans trädgård med kebabsallad och annat gott. Sen bar det av till stan och 55:an och NH och sånt skoj. Åh vad jag älskar sommar och världens bästa sällskap. Nu peppar vi 16 juni när Hanna fyller 18 och skaran av underbaringar blir komplett. Inte långt kvar!

Jaja, mot tacosalladen. Puss.

Lyssna om och om igen på: kvällens bästa låt Billie The Vision & The Dancers - Summercat.





Lovers take what lovers find.

Schesus vilken bra dag! Ledig från skolan för att ha skolföreställning med teatern. Gick bra, snabbt och smidigt. Sen picknickade jag och Maja, och Annie en stund, vid kanalen. Toppenväder och så satans varmt att jag tillsut hoppade i vattnet. Årets första dopp avklarat alltså!

Nu sitter jag hos min systeryster. Ska låna hennes säng inatt. Hann låna hennes webcam också innan jag sticker ivög mot trädgårdsföreningen. Ha en himlans trevlig kväll.

Såhär het kan man vara i sin nya skjorta och wretmans glajor. Trivs!




●●●●●●●●●●●●●●●●●

Tänkte bara påminna om att vi åker till Spanien om 50 dagar. Det ni!

Give me that slow knowing smile, give it to me.

Har gått en megapromenad med Maja runt kanalen. Det ingick tådopp i kanalen och vattenpaus vid källorna. Hoppas för guds skull inte att jag blir magsjuk nu. Nu när jag kom hem lagade jag seriöst världens godaste mat. Dör lite när jag tänker på hur gott det var. Och hur mätt jag blev...

Åh nu hoppade det just upp en liten svart katt i min säng. Om det ändå vore så väl att hon var min men det är hon inte. Hon är grannarnas... Jaja, finns inte mycket mer än att klappa och pussa lite på henne och slänga ut henne igen. Hon älskar mig, annars hade hon inte kommit hit. Eller hur?

I swear the world better prepare for when I’m a billionaire.

Pappa kom just in med post till mig. Ett svart kuvert med något i storlek av en ovanligt tjock cd-skiva. Spännande tänkte jag, presenter är ju ungefär det bästa som finns!!! Inuti fanns en mörkgrå låda med texten "färsk" i silver. När man öppnade lådan låg det ett usb-minne i med rostfritt fodral. Ovanför stod det en klyschig text om minnen och om man drog i en flik föll det ut en ny liten låda. Innuti lådan fanns en massa lappar med text om saker man gör när man fyller 18. Flyttar hemifrån, jobbar, pluggar, reser... På pappret längst ner stod det tillslut vem lådan var ifrån, nämligen Handelsbanken. De grattade mig på födelsedagen och sa ifrån sig allt ansvar för virus på usb-minnet.

Det är så här livet kommer vara nu. Nya saker händer och jag kommer gå in i allt med samma förväntningar som jag hade på allt när jag var liten. Det är ju bara det att allting blir tråkigare och tråkigare. Det var ingen bra film eller cd-skiva i min present. Handelsbanken valde att välkomna mig till vuxenvärlden med ett usb-minne. Gud vad sugen jag blir på att bli vuxen...

Nu ska jag försöka hitta något viktigt dokument att lägga in i mitt usb-minne. Sen ska jag gå in på min internetbank och överföra pengar.

Sov gott

Jag kan inte lysa upp den väg du springer.

Nationellt prov i matte B, körlektion och Majas födelsedag. Blandade händelser idag alltså. Matteprovet gick inte alls som jag ville och efter körlektionen sa min körlärare att "det går ju lite olika fort för olika människor att lära sig att köra bil meneeee du eh du jobbar på". Aa, ni fattar. Sen var det där med att Maja fyller år. Det var ju i alla fall någonting upplyftande en sån här sketen tisdag. Vi fikade lite och pratade lite och rökte lite, som vanligt. Kan faktiskt inte bli mycket bättre!

Nu ska jag lyssna på Lasse och halvsova en stund.

Puss

Här går vi med en tyst melodi, ensamma i hela stan.

Har jobbat idag igen. Känner mig lite överflödig men det finns inte så mycket att göra åt det. Resten av dagen har jag sovit och segat. Borde verkligen pluggat matte men sen kom Jo och Hanna och käkade och tiden rann iväg och nu är jag för trött. Typ...

Den här veckan är rätt tråkig. Dock fyller två puddingar i mitt liv 18 så man kan i alla fall räkna med en kul helg ;)

Puss

Som ett sätt att säga tack för ikväll.

Jag har flyttat hem till mitt föräldrahem igen. Känns lite vemodigt, försökte flytta från kollektivet ungefär 10 gånger men fastnade. Till slut tog jag mig i kragen och vandrade hemåt. En framtidsdröm rikare men jävligt mycket fattigare på pengar. Näe vad jag svamlar men det har varit några himla fina dagar bara. Tack för det älsklingar ♥

Har jobbat min första dag på jobbet också. Kände mig som en prao. Jag gör fan mer skada än nytta för de som jobbar där... Jaja, pengar är ändå pengar!

Nu väntar en lugn kväll med matteboken och pianot. Puss.

Det regnade idag och det finns en mening med det.

Wihu kalaskväll igår och en underbar bakisdag med tjejorna och Jacob. Kebabrulle och film. Livet är bra då! Nu kollar dom dock på miffo och den är så pinsam hela tiden så jag pallar inte kolla. Sitter och fyller upp Jos hårddisk med webkamera bilder på mig själv. Gör det varje gång jag är här! Tur för er att jag inte har en webkamera hemma. Skulle inte vara nåt annat i den här bloggen. Som man ser så är mitt hår skapligt tämjt nu. Dock lite fluffigt för jag hade inget hårmousse. Om ni undrar alltså...

Snart ska vi börja förfesta lejte så vi kan förflytta oss till krogeen senare. Ha en superkväll!







Där ute finns så många långa nätter.

En sån fin kväll. Mysig och lite lagom pinsamt. Början på en sommar med många långa nätter :)

Nu ska vi kolla film. Ha de fint!


You got a feeling that you can not hide.

Jag tror att jag har en sån där dag jag kan få saker gjorda!

[ ] Städa mitt äckliga rum!!!
[ ] Sy en tygkasse
[ ] Ladda ner några filmer från min brafilmer-lista
[ ] Ladda ner några låtar från min bralåtar-lista
[ ] Lägga in låtarna i mobilen
[ ] Rensa garderoben (ångestladdat)
[ ] Leta igenom garaget efter alla gamla VHS-filmer
[ ] Sitta på rökarberget och inte röka(!)
[ ] Gör något åt mitt hår...
[ ] Printa ut nya foton att ha på väggen. Trött på 2008!
[ ] Rita lite
[ ] Raka benen (tråkigast)
[ ] Repetera lite matte inför np nästa vecka.
[ ] Ladda in alla nya bilder från valborg / igår i datorn.
[ ] Redigera lite av alla bilder.
[ ] Byta ut min asfula bild här till höger i bloggen.

Nähe ni. Här har man inte tid att sitta och sega.

I love you (part IV)

Tjuhubre! Nu är det miniloooov. Så himla himla härligt. Har fått tillbaka en massa arbeten i skolan som gått bra och så det blir perfekt att ta lov nu. Upptäckte när jag satt utanför skolan och rökte att det var löv på grenarna övanför mig. Blev så glad att jag tog en bild.

Ikväll hoppas jag på att vi ska ner till Ellos sommarstuga och sitta under värmelamporna på altanen länge länge länge. Kanske grilla lite. Åtminstone ha det jävligt gött :)

Nu ska jag packa ihop 457 filtar och 38 ylletröjor. Kanske lite rulltårta också. Pussohej


Krullelrulledulle rullikrullekkrrruull

Jag tänkte att vad är inte snyggare än en brun rishög på huvudet? Garanterat inte snygga lockar i alla fall. Så jag valde det. Varken lockigt eller rakt. Men stort och burrigt och ärligt talat inte särskilt snyggt alls. Varför är jag dömd att misslyckas med allt jag gör med mitt hår? Obsevera att det ser bättre ut på bilderna. Framifrån är det helt ok. Bakifrån däremot... Det är det den där bilden nere till vänster försöker föreställa.

Åh så dumt. Nu får jag platta håret en gång i timmen i några månader.... Kanske borde snagga mig istället? :(




Blablabla

Nu är det skrivet och klart. Jag är trött så jag knappt vet vad jag heter. Hade en supermysig kväll hos Maja och kollade på filmen med vår cabaré i nian. Man saknart på sitt sätt. Sen kom jag hem och så blev det bajs igen. Det känns som att alla tar förgivet att jag aldrig vill följa med någon stans eller göra någonting så dom frågar aldrig mig. Det skulle ju vara kul om någon undrade i alla fall. Värst med att vara yngst är också att om man blir ledsen eller upprörd över något så blir man en tjurig och gnällig fjortis. Ogillas.

Those girls they just wanna have fun, that's all they really want.

Varför pluggar jag inte? Varför har jag suttit och ritat konstiga rum i paint i nästan en timme? Varför? Hur kommer det sig att jag har varit uppe sen halv tio och bara skrivit cirkus åtta meningar på en uppsats som jag har en sisodär 4 timmar kvar att skriva på? Jag förståår mig inte på Maria Ekström.

You got your head among the clouds and you'll never be free.

Sicken bra kväll det blev ändå för att innehålla Afrika-plugg och inställd bli-pank-på-55:an-kväll. Sushi på kikkobar och sen mys i Jos trädgård med finisarna. Imorgon blir det mera Afrika och så klassfest på kvällen. Det kan nog bli kul tror jag :)

Måste sova. Puss.


Är våren inte blek och varm och lika ny som förr?

Haft en riktigt bra dag i Stockholm. En dag går väldigt fort dock så det känns knappt som att jag har varit där. Trevligt har vi haft i alla fall. 2f, klassen som ingen förstår sig på. Liten sammanfattning sådär. Jag älskar Stockholm hur som helst. Där ska jag bo!

Imorgon blir det först np engelska, bild, lite teater och så avslutar vi det hela med krrrrogen. Låter bra men långt tycker jag! Nu ska jag käka yoghurt & saltåkvarn-müsli (♥) och sen sova sova sova.














Nu avgår sista tåget från en mörk och tom perrong.

Villevallavoppvuppvepp. Sheet mitt liv är en röra. En skagenröra tror jag. Man kan inte urskilja vad någonting är men det smakar fan fantastiskt. Vilken liknelse va? Den slår ni inte. Jag är officiellt störd i alla fall.

Estocolmo med min lilla klass imorgon. Egentligen astråkiga grejer vi ska göra där men det blir ju inte roligare än man gör det så att säga. Ehehehe. Nu blir det lite afrika afrika afrika och sen bio kanske?! Ska oavsett pallra mig hem till Annas tomma säng i natt och snarka lite.

Puss.

A monkey needs to dance and so do you.

Jag har lyckats lasta av mig en tung börda från mina axlar idag. Pratade med spanska-eva och jag får gör provet nästa vecka. Tack gud typ för jag har missat så jävla mycket. Nu behöver jag bara sätta igång att plugga till svenskaprovet och åtminstone börja på Afrika-uppsatsen. Det här är inte intressant att läsa för någon, någonsin i någon blogg men jävlar i havet vad gött det känns att skriva ner sånt här!

Gu-hud vad jag vill gå på Salem på Platens på torsdag då. Ge mig 280 kronor någon. Få se den karln live alltså...

Aja. Tråk tråk. Vi hörs

When are you gonna live your life right?

Har tittat på My sisters keeper och storgråtit. Om möjligt ännu mer än när jag läste boken. Det är skönt att gråta ibland. Åtminstone till en film. Det känns som att man rensar bort allt jobbigt.

Nu ska jag lyssna på den här fantastiska Cindy Lauper-covern av Greg Laswell som man hör lite tyst i filmen. En gråtlåt varsågod.

Om inte det är kärlek så finns det ingen sån att få.

Den här bilden är så när som på några timmar exakt ett år gammal. Jag var en happy happy girl den dagen. Tur att livet är ännu bättre nu! Mindre tur är att jag har sjukt mycket att plugga just nu. Bajsa.

Har tänkt på en grej. Ett tecken på att jag är inne i en dålig period är att den ledsna smiley-gubben kommer fram före den glada när man skriver sms i min mobil. Det betyder att den är mest använd på sistone. Hehe, så nu vet ni det!

Har haft en grym eftermiddag i domkyrkoparken och på George med bästaste och knäppaste tjejorna. Puss.




Lie and tell me you're happy :)

Tog sisodär 30 bilder på klänningen jag sydde häromdagen. Sen slängde jag alla utom den sämsta. Fråga mig inte varför. Man kan i alla fall ana ett blommigt mönster där någonstans på mitten om man klickar på bilden...

Jaja. Sommarklänningar kan man inte få för många av i alla fall. Nu ska jag iväg och kolla på bröllopsfilm hos min gamla lärare. Ska bli lite lagom förnedrande att se sig själv gnissla altfiol inför påtok för många människor. Ha en fin kväll hur som helst.


Tom är ingenting och det är tomt i mig.

Jag är fan inte på topp just nu. Men o andra sidan är vädret så grymt att man inte kan annat än vara glad. har suttit ute i solen och pluggat. Lyckades bränna axlarna knallröda. Kalasfint!

Veckan som kommer blir nog ett mindre helvete men det löser sig alltid. Känner mig ganska utvilad ändå :)


RSS 2.0