What you thought you needed.

Jävlar i haven vad sommarlov är fantastiskt! Synd att det inte går att ladda upp några fina bilder bara. Satans blogg.se... Imorgon är det en vecka tills vi åker till España!!!!! WIHU :D

Nu ska jag smyga ut och göra min nya vana. Nattcigg. Mums!

När sommarnatt blir sommardag.

Hade tänkt att fylla det här inlägget med 16 bilder från midsommar. Som vanligt tänker inte min dator likadant så jag får försöka få den på andra tankar.

Så länge måste jag hylla Lightroom till min Gud. Herregud hur kan människor få för sig att använda något annat bildredigeringsprogram?

Jaja, bilder kommer här med tiden. Får prova att installera om firefox :)

Lät du henne komma närmare?

Kissnödig och hungrig. Borde jag väl göra nåt åt men jag orkar inte. Är helt slut i huvudet. Har nog kört för mycket bil idag. Imorgon väntar midsommar. Vi får väl se.

Someone truly special in this world.

Hemma är minsann alltid hemma. Det ska visst alltid bli trubbel och strul när man är där ute men nu har allt lugnat sig i alla fall. Imorgon ska jag sola lite, virka lite mer på min grytlapp, göra nåt av mina nya a3-ritpapper och så ska jag fan en sväng till stan. Har blivit lite för lantifierad. Taggar midsommar också. Det blir nog fint.

Salem al Fakir har en ny låt. Jag är lite besviken. Stör mig så på frasen "you are my princess all day". Härlig fantasi... Aja, den är i alla fall garanterat lyssningsvärd. Den har ett fint namn också, All Day Love.

Puss

När natten är här ska jag lämna allt tillbaks.

Men shiiiit vilken besviken tjej jag blev. Himlen är täckt av moln i blandade färger från vitt till mörkgrått. Jag hade verkligen räknat med strålande sol. Det regnar inte ens lite ordentligt. Den här typen av mellantingsväder är så svårt att förhålla sig till. Jag får helt enkelt bege mig ut på promenad över bergen. Men jag ska lämna cigaretterna hemma. Det ska jag!

Där låghusen slutade och där skogarna tog vid, där bodde jag och du.

Men jag kände såhära att varför inte lägga in en bikinibild i sin blogg? Bara för att skrämma bort läsare ännu lite mer. Olikt mig kanske, men egentligen inte. För jag sträcker på mig i någonsorts segergest och då dras min bulldeg till mage ut. Så ja, det som egentligen ser ut som något sorts erkännande och självbevarande drag i spelet om min egen självkänsla är bara bluff. Här ser ni Maryboy i utslätad och tillsnyggad version. Jag tänker inte lägga upp bilden där jag härmar en apa för då slutar ni läsa helt!  



Ja ja, oavsett min kroppshyddas utseende började Anna och jag dagen med att lägga oss på klipporna nedanför huset (nu lät det som att det är nära men det är långt att gå. för att fortsätta vara ärlig alltså). Vi låg där (sprang runt) tills vi tröttnade. Då tog vi kort på varandra i blandade vinklar och poser. Inget vidare vackert resultat.



Såhär till exempel. (här ser man lite mer av mitt dragspel av valkar. inte alla dock. varför skriver jag detta?)



Sen gick vi till lunchrestaurangen i Hunnebo och käkade skaldjurspasta. Det var bara nästan värt pengarna. Här kan man se att det bara var skuggan som gjorde mig brun på dom förra bilderna. Man ser min Ullaredväska också :)



Såhär ser det ut i Ulebergshamn om någon skulle sitta och klura på det.



Sen tog vi bilen till Smögen och Smögenbryggan (åhja!). Där tittade vi på jobbigt bruna och snygga människor, måsar som snodde räkmackor på restauranger och fula men dyra båtar. Handlade också upp mina sista 122 kronor. Köpte två trasmattor, två ljuslyktor och tre par trosor. Budget shopping alltså. Särskilt med tanke på att trosorna kostade 100 spänn ihop. En liten kluring där!



Avslutade kvällen med att sitta på berget och titta på solnedgången. Eller ah, här tittar vi ju inte på den utan på kameran. Men sen.



Såhär kan en sne och dåligt tagen bild av solnedgången vid vårt hus se ut.

Nu sitter jag i soffan och tittar på himlen utanför. Jag  önskar att jag kunde fotografera den eller beskriva den men det går inte att göra en värdig avbild. Det är liksom större än så. Önskar att ni var här och förstod.



It's beautiful every little step they take.

Trots en mycket lyckad kväll är jag trött på Linköping nu. Vill ut till Rönnis och sitta på bryggan och bada fötterna hela dagarna. Inte ligga och pressa i solen, bara ta det lugnt. Om jag bara hittar en tillräckligt billig resa ska jag banne mig bege mig dit på söndag. Blandade bilder från sommaren i Rönnis för två år sen.








Here we go again.

Det är slappa, varma och fina men aningens sega dagar just nu. Ser fram emot att det ska börja hända lite. Nästa vecka åker jag först till Rönnis sen blire Midsommar hos Jobo. Det blir bra! Ikväll däremot ska jag ut och grilla med min papi någonstans vid en sjö i en skog. Mycket mysigt :)

Puss.

P.S. Jag längtar så ininorden mycket tills om 20 dagar när vi åker till Spanien. Det kommer bli en feeeest!

När himlen är blodröd och brinner är det natten som tränger sig på.

Sommarkvällar. Behöver jag säga mer?

Älskar oss.

We don't need anyone to tell us the damage that smoking does.

Hannapanna. Jag är så glad att du började på Björkö den där hösten för några år sedan och att du blev en av oss. Nu fyller du 18 och det gör oss till en komplett liten skara av 6 barn i vuxenkropp. Alltid lika bra ♥

Jag hoppas att din födelsedag blir grym för nu ska här födelsedagsröjas!!!

Bilden är gräslig men vi hade kul och det är ju det viktiga. Huvudsaken är ju att man är fräsch (!)


And I made a promise to myself to never go near you again.

Jag vill fylla mitt rum med fåglar. Fågelkudde, fågellampa och fågeltavla.
Fri som en fågel, typ!




Have mercy on me I'm in a jackass fase.

Men ärligt talat var det faktiskt kul att jobba igår. Idag har jag ingen klump i magen ens för kvällens pass. Saker och ting löser sig visst som vanligt. Annars fyller min pappa 54 långa år idag. Tänk att han är så gammal, 70 år om 16 år... Man ser att han börjar bli äldre också. Gråa hår och vitt skägg. Gulle!

Om 16 år är jag 34 så jag ska väl inte säga nåt om ålder...

Jaja, nu är det tårta som gäller. Imorgon jobb & bio, tisdag Ullared och onsdag fyller Hannababy 18. Sommarlov är grejen.


Thought I could ask for more from you

Ahhh grym kväll igår. Idag är jag lagom seg men måste pallra mig till mitt satans jobb. Jag vet att man inte ska klaga men det är mest det att jag får en klump i magen hela dagen innan jag ska dit. Jag känner mig så himla onödig!

Nu hoppas jag på picknickväder framåt kvällen.

Puss (sett mitt nya ☁ vid ohmary?)

You said you'll never leave me.

Sicken luffarkväll det blev igår då! Bitvis jävligt kyligt men förövrigt kalaskul. Kvällens bästa moments var när Sofie laddade mobilen i Pingstkyrkan OCH på Burgerking, stämsången och solklart känslan av att komma hem samtidigt som människorna i grannhusen börjar vakna till och åka till jobbet. Och så när jag fick hjälp att plocka ner min cigg som hade råkat fastna i trädet jag skulle klättra i. Kan inte påstå att timmarna mellan tre och fem som vi låg i någon lekstuga vid st larskyrkan var kvällens bästa men minnesvärt är det i alla fall...

Har dock fått någon sorts biverkning av kvällen i form av kliande nacke, käke (!) och svullna kliande öron. Fattar inte riktigt vad det är och vad jag kan ha gjort? Någon buske jag hoppade i kanske. Ser ut som ett mindre miffo i alla fall.

Resten av dagen ska jag inte göra ett piss, FÖR DET KAN JAG! (stör mig lite på att man inte uppskattar skol- och läxfriheten så mycket som man borde...)

They say I nearly lost my mother today.

Jag känner mig som en känslokall psykopatisk mördarrobot. Jag mördar andra människor långsamt inifrån. Jag har inget till mitt försvar och jag har inget motiv. Det bara blir!


Puss

Nu äre klart! Allt jävla skolarbete i hela tvåan är inlämnat och färdigt. Inte fan blev det nån mvg-uppgift här på slutet men skitsamma. Ett mvg mer eller mindre är inte hela världen. Huvudsaken är att jag har sommarlooooov :D

Nu blire sex and the city och sen sova sova sova.


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där.

Det är en blandning av finare än någonsin och ett helvet just nu. Bergodalbanekonstraster typ. Nu vill jag bara få klart sista inlämningen och ta sommarlov sen. Orkar inte mer skola. Orkar bara det där fina och fantastiska och roliga och minnesvärda. Ska göra allt för att undvika resten.


:(

skrika ut allt jobbigt


I'm gonna die with a smile on my face.

Tjuhuu. Jag är uppe schweinteidigt på en lördag. Gick och la mig vid elva igår också. Det är minsann bra jobbat! Nu ska jag väcka resten av fölket och sen ska vi bege oss ut till Malmön och hitta en trevlig klippa att lägga sig på.

Helgens utmaning: Inte röka.


We won't get any younger

Jag vet inte hur ni känner flickor men jag kände som så att den här resan hade allt. Några små missöden men i det stora hela helt fantastiskt. Jag har så många roliga minnen som jag berättar om och om igen för mamma och pappa. Älskar att resa utan varken krav eller förväntningar.
Detta gör vi om :)

















Can't wait to live my life with you can't wait to start.

Hamnade på gamla bilddagboken och kollade igenom mina gamla bilder. Nog för att jag var en söt plutt på den tiden men gud så olycklig jag verkar. Det kändes som att jag läste en riktigt sorglig bok och känslan stannade liksom kvar efteråt. Det var först efter en stund jag insåg att jag inte är där längre utan jag är här nu. Och allt är så underbart fantastiskt i jämförelse med då. Jag var så skör, så ledsen, så osäker och så fruktansvärt i behov av medömkan från andra människor. Det är jobbigt att se hur mycket energi det tog från mig. Känslan av att vakna upp ur min gamla-tider-på-bilddagboken-dvala var i alla fall en oerhörd lättnad. Det är sånt här som får en att inse hur fint allting är nu.



Och juuuste. Har glömt att säga, fick mitt jävla mvg på matte np! AH! Fan vilken lättnad, hade satt varenda jävla poäng det var bara solarna i sista uppgiften som inte var bedömda än. Får se hur det gick. Mvgt är oavsett säkrat. Det känner jag mig fan värd :D

Nu ska jag måla naglarna och se film för min svenskakrönika är nääästan klar och labbrapporten är utskriven.

Puss.

Då va man kändis då!

Shit alltså. Det kommer bli svårt att kunna ha ett privatliv i framtiden nu mer. Kommer behöva solglasögon när jag går till Hemköp för att inte blir upptäckt av typ Se&Hör eller så... Aja, lite får man ju offra! (kolla 01:07 cirkus. där ser ni ello och mig. jaoo)


Maybe a hundred different things within the measure of a day.

Åhhh så visade det sig att vi är lediga resten av veckan. Kan det bli bättre eller? Om Josefine bestämmer sig nu, så kaanske det blir två dagar i Göteborg med snuttisarna innan jag åker vidare till Rönnis. Behöver jag ens nämna att det ska bli strålande sol och 20 grader varmt? Hoppaaas. Annat fall tror jag att jag åker till mormor och morfar istället :)

Nu måste jag verkligen ta tag i mig själv för annars hinner jag aldrig klart med allt plugg som måste göras innan jag åker.

UPDATE: Vi åkeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





RSS 2.0