NERVER

JAG KAN INTE STÅ, SITTA ELLER LIGGA. MÅSTE GÅ RUNT RUNT RUNT. KOLLA IGENOM VÄSKAN. KOLLA TVÄTTMASKINEN. VIKA KLÄDER. KONSTANT KISSNÖDIG. BANKA FRENETISKT PÅ PIANOT. RÄKNA IGENOM ALLT JAG PACKAT. KOLLA AV PACKLISTAN. VAD HAR JAG GLÖMT? VAD HAR JAG MISSAT? MAX 15 KG!

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD OCH PEPPAD.
TÄNKTE ATT NI SKULLE VETA DET.

MIDSOMMAR


Inte en enda bra bild blir det. Så ni får tänka er själva; sill och potatis + jorgubbar på Dags balkong med folket. Absolut en bra kväll. Lite trött bara....

P.s. IMORGON ÅKER VI. SO LONG FUCKERS!

MALTIPALTI

Tänkte bara nämna att jag peppar Malta dygnet runt just nu. Packlistan är skriven, bratillha-prylar inköpta, nödproviant införskaffad och vi har till och med orkat kolla i en guidbok vad vi vill se när vi är där. Till exempel ska vi ta bussen till Marsixlokk och kolla in en jättefet marknad. Sen ska vi ta en fiskebåt till St Peters Pool som är någon form av badställe med underbart vatten och perfekta klippor. På lördagkvällen ska vi till Paceville i St Julians och partaja. Det ska tydligen vara mest och bäst drag på lördagskvällarna. Andra kvällar blir det kanske chill på resturanger eller party på klubbar i Bugibba där vi bor. Någon dag ska vi ta bussen till Valletta som är Maltas huvudstad. Där ska det finnas kalasbra shopping och supermysiga gator och gränder. Förstås ska vi steka på stranden och bada i det turkosa havet också. Dels på klipporna i Bugibba men även på Meliha Bay som ligger en bit bort. Mest av allt ska vi ha kul och vara tillsammans. För att inte missa nåt så ska ni kolla in hejhejmalta.blogg.se för där ska vi förhoppningsvis uppdatera då och då om läget. Planen är att jag ska ta med vår filmkamera också så har vi tur klipps det ihop en grym film också.
Vi kommer ha så jävla kul. The Time of Our Lifes.


Klipporna i Bugibba

Valletta


CONGRATS


Hanna, en dag försent men ändå: Grattis på 17-årsdagen stumpan. Du lyser upp våra dagar!

COCONUT


What a day! Nej men ärligt. Sommarlov är grejen och livet på topp. Midsommar verkar bli kalaskul och på söndag drar vi. Jag är sjuuukt (förlåt mig) peppad!!!!!!!!!! Ta hand om er folks.

SUMMER NIGHT

Som jag sa, bra dag -> bra kväll! Chilla i Ellos sommarstuga, Neger och President, åka båt på roxen & lyssna på mona och mastiff. Det finns sämre sätt att spendera en söndagskväll. Lite bilder, förstås. Himlen var ju underbar.



proppen alltså ^^



SUMMERDAY

Vad gör du andra dagen på sommarlovet?
Maja + Mary + inlines + bergsvägen = vurpooor. Hehe, bästa! Ikväll ska vi till Ello och grilla ananas med henne och Proppen! Ohyeah. Ledig ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥









SOMMARLOV

evigheter

KLÄNNING

Mahaa tråkiga inlägg jag gör men det blev i alla fall en klänning sydd ikväll. Vet inte, kanske använder den imorgon. Kanske inte? Förövrigt får jag sommarlov imorgon och det känns underbart. Det kommer bli en så sjukligt bra sommar!

P.s. ni vet ju att jag inte gillar att posa egentligen..... Och jag har inte redigerat mig brun det blev så i det halvtaskiga ljuset. Ber om ursäkt för det!

FAVORITJEANSEN 3.0

En gång i sjuan köpte jag ett par jeans på cubus för 299 spänn. Då var de mittemellan tajta och lösa och benen var mittemellan utsvängda och raka. På den tiden var de också mörkblå med bara lite slitningar. Jag använde mina mittemellanjeans flitigt i ungefär ett år sen fick de en naturlig plats längst in i garderoben.
     I nian fick jag akut brist på byxor, hade inga hemma och hittade inga i affärerna. Då kom jag på att jag minnsan hade mina gamla cubusjeans någonstans. Tog på mig dem och förundrades över hur jag kunnat tycka de var snygga. Lite av färgen var bortsliten och de satt otroligt fult på mig. Fixarnisse som jag är gav jag dem ändå en chans och sydde in benen. Det blev kalas faktiskt. Inte världens snyggaste men oandra sidan sjukt mycket skönare än alla andra jeans. Cubusjeansen 2.0användes flitigt tills förra sommaren när de så sakta började falla sönder. Ett litet hål på ena fickan hade blivit till nåt gigantiskt som täckte halva låret. Jag hade inte hjärta att slänga dem så once again var det garderoben som gällde.
     Sen igår, tog jag fram jeansen igen. Tänkte att vafan ett hål spelar väl ingen roll? När jag skulle ställa mig upp på bussen imorse lyckades jag dock spräcka upp hålet ytterligare. Skit tänkte jag. Men nu har jag gett dom en tredje chans. Cubusjeansen 3.0 är ljusare, slitnare och framförallt fulare än någonsin. Men hålet är lagat och fan, jag ska använda dem tills det bara är hål kvar.

LYCKLIGT SLUT

http://www.cluster.mubito.customers.artful.net/flash/popUpPlayer.jsp?mediaId=1004833
(klicka på undantag)

Åhjo, den skulle minnsan passa på bröllop. Eller hor?

SOMMARÄRSOMMAR


Du & jag, är vi ett undantag?

HEJDUNDRANDE

Inte fan vet jag hur det gick till men igår var minnsan en hejdundrande (det ordet ♥) kväll. Vi tar det från början.

1. Mindre peppad Maja smsar Mary. "vi ses på kanalen".
2. Bla bla bla bla
3. Kan vi inte supa?
4. Mmmm, hem till Maja och hämta vin. "Vi ska bara ut och dricka te"
5. Sitta vid kanalen och vara sorgliga.
6. Tycka synd om sig själva
7. Tycka synd om sig själva
8. Tycka synd om sig själva
9. Smsa Jo och Hanna
10. Sitta på en filt i en vägkorsning och lyssna Bo Kaspers Orkester
11. ILY ♥ ♥

Jaa, så kan det tydligen gå om man bor i Ljungsbro!
Som tur är hade jag varken batteri i mobilen eller kameran så INGENTING finns dokumenterat. Känn på den ni! Nu ska jag sova bort huvudvärken. Puss

KÖRSBÄR

Allt känns förbannat bra just nu. Två dagar kvar i skolan + avslutning. Sen är det lov och vet ni vart jag är om två veckor? På Malta med mina bästa vänner. Näe, jag fattar det inte heller! Annars då? Är påväg hem från Rönnis och sitter på bussen mellan Göteborg och Linköping. Dom 50 kronorna man får betala för att åka med Bus4you istället för swebus är sååå värda! Man har en asbekväm stol, fräsch toalett, kaffe och gratis internetanslutning. Lyx jämfört med swebus trånga hårda stolar.
Liten körsbärsblomma för att leva upp till löftena om mycket foton, lite text...

TOKGODARE

Hehe, värsta matbloggen här alltså. Men WHATEVER det här slår trotsallt det mesta. Färska jordgubbar och vaniljyoghurt. Oh dear!

AQUAPLAYA


Ihhh, bästa ju!! AKVAPLAJASHICKINDESAJA.

TOKGOTT

Mellis, ja precis som på mellandstadiet. Det har verkligen blivit min grej. Här är mina favoritmackor just nu, sjukligt goda och asenkla. Mattips i bloggen, inte okej hehe. Det är i alla fall sånt där riktigt mörkt bröd med massor frön i och så ett lagom lager philadelphia med vilök och örter. Sen skivar man på en tomat och så örtsalt på toppen. Drick kaffe till. Så, gå och ät mellis nu ungdomar så blir ni stora och starka!


P.s. jag ursäktar min dåliga uppdatering med att vi har sista racet i skolan innan lovet nu och ni vill antagligen inte höra mig klaga mer på Folkunga så jag håller tyst. Vi ses nästa vecka!

BLANDBAND

Om det inte funkar så klicka här: http://www.mixpod.com/playlist/22824383


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com


RSS 2.0