I swore I'd never fall again but this don't even feel like falling.

Det är väl typ officiellt bestämt nu. The grej with sommaren 2010. Mallorca två veckor i juli med världens bästa människor. Nu ska jag bara göra ALLT som står till mitt förfogande för att få ett jobb. Vadsomhelstjobb. Det här kommer blir en jävla supersommar. Känner det på mig!

Bara för att göra nån mer glad tänkte jag att, fan jag laddar upp en asful bild på mig själv. Man förvånas liksom över min fräsch-het och hur sjukt stort ass man får när man sitter och skrevar som jag vet inte vad. Jag var i alla fall lycklig när den här bilden togs. Sådeså.


What you see is just a better version of the sky.

Satte klockan på nio igårkväll. Tänkte att jag skulle kunnde snooza en halvtimme eller så och sen gå upp och plugga effektivt i fyra timmar innan teatern. Såklart vaknade jag klockan elva. Men jag kollade på klockan och tänkte att fan, det är ju ändå två och en halv timme kvar att plugga på. Ska bara sätta på datorn så jag kan lyssna på lite musik. Ticktickticktickticktick. Nu är klockan 11.40 och jag har inte gjort ett piss mer än att läsa hur man kokar mat i en kaffekokare. Vi har inte ens en kaffekokare.

Nu ska jag bara käka frukost sen ska jag komma fram till att det bara är en timme kvar och i princip är det ingen idé att börja plugga nu.

Älskar min effektivitet.

Wait and stop, there is just one thing that you should know. All I wanna do is make it right and run back to you.

Trött tjej har haft en påtok för lång dag för min sjuka kropp. Har ont i varenda jävla kroppsdel. I alla fall har jag upptäckt tjusningen med att basta och springa ut och slänga sig i snön. Brrrrudar!! Imorgon är det meningen att jag ska upp och simma på morgonen. Får se lite. Nu ska jag kolla på vänner.

Förresten: lite sent grattis till BÄSTA JOSEFINE SOM FYLLER 18 IDAG!!!!! Puss babe.

P.s. jag har börjat få svårt att skicka lite mer formella mail till ex. teaterföräldrar. Måste läsa igenom minst tusen gånger för att vara säker på att jag inte råkat skriva kuk istället för kul någonstans eller typ råkat bifoga fel papper eller stavat repetition fel. Ville bara säga det...

There will be no last chance to promise to never mess it up again.

Skrev det här igårkväll men internet dog så jag hann aldrig posta det. 1 dygn försent alltså!!

Idag har jag och Maja och Josefine målat en kuliss till madickenföreställningen. Det tog mer än fem timmar men resultatet blev nog bra. Teaterlokalen är en så speciell plats. Jag älskar att sitta vid bordet och försöka plugga, jag älskar att spela på det ostämda pianot, jag älskar lugnet före alla barn dyker upp och jag älskar hur ojämnt mikron värmer. Mest älskar jag nog stämningen där nere, en blandning av nervositet och förväntan.

Skulle ha gått på finaste Josefines 18-årsfest ikväll egentligen men jag är febrig och alldeles tjock i huvudet så jag stannar hemma. Känns skittrist men var nog trots allt rätt val... Imorgon ska jag plugga lite och om jag orkar, gå på födelsedagskalas hos min kusin.

Det kan vara svårt att hitta hem från alla hav och alla länder.

Lov är så underbart. Man gör exakt det man vill, utan stress och vardagspress. Igår exempelvis så lagade jag, Maja och Jo världsgod mat i två timmar, kollade på film & bara myyyste. Idag har vi flängt (älskar det ordet) runt på stan och jag har fyndat ett paljettlinne (?!) det låter värre än vad det är, tror jag. Det är blommigt i alla fall. Jaja. Nu ska jag ägna måndagskvällen åt Israel/Palestina-konflikten. Men det gör inget.



P.s. Vi har världens bästa grej på gång. Det räcker att säga såhär; sommar 2010 börjar ARTA SIG!!!

All I want is the wind in my hair, to face the fear but not feel scared.

8 anledningar till varför jag inte gjort någonting mer än att rita av mina fötter idag:

[X] Det är snöstorm & 15 minusgrader ute.
[X] Den här veckan har varit en känslomässig bergochdalbana.
[X] Jag har åtta andra dagar att göra något vettigt på.
[X] Jag har jätteont i ryggen. I alla fall lite ont.
[X] Matteboken har fått en förbannelse över sig och stänger igen sig med en gång när jag öppnar den.
[X] Det har gått precis lagom dåliga filmer på tv:n hela dagen.
[X] Alla bussar är inställda.
[X] Det är första dagen på lovet.

Everyone's sleeping all trough the house, you wish you could dream but forgot to somehow.



Mayday mayday

Suttit i mörker och kollat på Ban of Brothers hela dagen. Verkligen inte min typ av film men jag har inte orkat komma på något bättre. Undrar lite vad som hände?

Men tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen?

Även om det är tungt som bly ibland, så har jag hellre både uppför- och nerförbackar än en evigt lång och jämntjock raksträcka. Igår till exempel var en superdag (trots att det var måndag) men idag är jag nere och trampar på botten igen. Upp och ner och upp och så ner igen.

Vi lyssnade på en föreläsning om stress idag, den var riktigt bra. Föreläsaren var inspirerande och jag kände verkligen igen mig i hans exempel. Tyvärr upplevde jag det som så rackarns enkelt när jag satt där men kan känna lite såhär i efterhand att fan, är det verkligen så enkelt att stryka sina mål och byta ut dom till en "riktining" istället? Undermedvetet kommer jag alltid ha ett visst antal mål inom mig som jag kommer banna mig själv för att inte uppnå. Hursomhelst, ska jag ta till mig hans tips för jag borde verkligen lära mig att taggaaa ner lite.

Varför vill man så mycket hela tiden?

GRATTIS JO ♥

Tju bre! Det är måndag, men en bra sådan. Sitter hos födelsedagsbarnet Jo och käkar upp hennes mammas supergoda paj. Snart ska Majis och jag bege oss till teatern och piska våra barn i stjärten lite. Framåt senare blir det bio med flickorna :D ♥


Leave me out with the waste this is not what I do it's the wrong kind of place to be thinking of you.



Calm down, deep breaths, and get yourself dressed instead of running around.

...And pulling all your threads saying
Breaking yourself up
If it's a broken part, replace it
If it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it

You are the Dancing Queen, feel the beat from the tambourine.

Såhär såg det alltså ut igår. Vi lurade Jo att hon skulle på bio med George (vilket hon väl lite halvt gick på i alla fall) men icke sa nicke, hon fick ögonbindel och kördes hit. Där stod vi allihopa och väntade. Sjukt kul men jag var galet nervös innan. Tur att allt gick bra i alla fall. Vi käkade och dansade och pratade och drack vin och allt som hör till. En liten miss blev det dock, någon hade glömt stänga av larmet så det gick igång klockan elva.... Med siren och hela grejen. Men den löste sig ju det också. Än toppenkväll blev det. Somnade runt fem så jag är lagom seg idag ;) Jaja. Varsegod, bildbomb!

P.s. Det finns tre felredigerade bilder som inte passar in men jag ÖRKAR inte ändra.










































Don't say we were just trying to fight the years.

En och en halv vecka med planering i tystnad är över och vi har haft ÖVERRASKNINGSFEST för våran fina Jo :) Det blev mer än lyckat. Efter mina fem fattiga timmar sömn är jag skapligt sliten och lite sådär, va fan hände? men det tänkte jag bota med en ligga-i-sängen-och-dricka-oboy-och-inte-klä-på-sig-dag.

Näe. Skärpning. Nu ska jag pallra mig till kameran och börja ladda upp bilder. Vi Sesss.

There is a wait so long so long so long.

Vår 2010 döpte jag min nyaste spellista till på spotify. Det är fan inte långt kvar nu och g - ud vad mycket bra musik det finns. Nu ska jag ut och gräva lite på åkern med min sko :*

P.s. Puss.

All I wanna do is talk about it.

Har lite byta-rum-behov just nu. Får se hur det går med den saken, så länge tänkte jag leta tapeter!

Aimee Wilder. Man kan ju inte annat än älskat. Finns i typ himlens alla färger. Denna är finaste men frågan är om typ grått, brunt eller vitt är lite mer praktiskt... Läskigt dyr är den men va tusan, fint ska de va!



Cavallius. Egentligen är det väl en barntapet men vad gör det? Den är kalasfin. Och inte galet dyr heller!


Tjaaaa. Skulle väl kunna klistra in några tusen till men jag ÖRKAR inte. Vet knappt ens varför jag gör ett sånt här inlägg? Vet för sjuttans inte ens varför jag har en blogg.



Ändå kallar du mig pucko när jag undrar vad du ser hos nån som mig.

Jag känner mig tung. Som att någon har hängt på mig tusen såna där små duktyngder för att jag inte ska kunna flyga iväg. Det finns inga moln att hoppa på här nere på marken och det är mil upp till himlen. Inte har jag någon inspiration till något heller. Inte ens lust. Det var ju inte såhär det skulle bli vaaa?

Nåja. Det är väl bara att blunda och köra på och lägga tankarna på annat.

On me dit que le destin se moque bien de nous.

Helgerna bara rinner iväg just nu. Som vanligt på söndagar är det plugg som gäller. Tur att jag ska till Hanna och söndagsmysa ikväll i alla fall! Annars tror jag att jag håller på att bli sjuk. Känner mig febrig & seg. Det var väl ungefär allt jag ville säga.

Lyssna på den här musiken, från 500 days of summer. Världsklass!

Jag hörde sånger i mitt huvud men dom kom aldrig ut.

Vaknade i morse med två tankar i huvudet, städa! och fan vad ont jag har i min helvetes fot. Tydligen är det inte mer spänning man kan förvänta sig såhära i februaritristessen. Det var en bra dag igår; lunch med Anna & Emelie, fika med Eloise och Maja, IKEA (♥), massa mys hos Maja och slutligen somna tidigt. Det enda negativa var väl den där satans foten då... Jag ska i alla fall städa idag. Riktigt jävla noga, flytta runt alla möbler och damsuga bakom, framför & under. Egentligen skulle jag vilja möblera om lite också men då måste jag bygga ett elementskydd först. Om jag inte klurar ut någon annan smart lösning. Jaja, det återstår att se.

Du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig.

Lite dystra vardagsfoton kan förgylla såhär på fredagar...






Jag är en av alla dom som faktiskt aldrig riktigt bara ville vara en av alla dom.

Varför blir jag irriterad när människor berättar saker jag redan vet för mig?
Varför blir jag sänkt av andras lycka?
Varför har jag ingen självdiciplin?
Varför finns det så många idiotiska människor?
Varför har bläcket i alla mina pennor tagit slut samtidigt?
Varför tittar jag så mycket på tv?
Varför får jag en sån konstig känsla i kroppen när jag lyssnar på Veronica Maggio?
Varför är jag så ineffektiv?
Varför kan jag inte se saker lite positivt?
Varför går tiden så fort ibland och så långsamt ibland?
Varför tänker jag mig inte för innan jag säger klumpiga grejer?
Varför får jag så dåligt samvete av att vara glad?
Varför känner jag mig så malplacerad i vissa situationer?
Varför blir det aldrig någonsin som jag vill?
Varför svarar ingen på mina frågor?
Varför undrar jag så mycket?
Varför är en del dagar ett helvete när andra är helt perfekta?
Varför välte jag just ut en burk Coca Cola i min säng?


Puss

Jag ska lära mig att koppla ur värmesystemet på Folkunga så vi får fler lediga dagar som denna. VÄÄÄRT som somliga skulle säga.

Puss

RSS 2.0