Dina ögon kan krossa min värld



Dagens dilemma: Rostade en macka. Är helt säker på att jag stoppade i den i rosten. Sen glömde jag bort den i en halvtimme men när jag kom tillbaka fanns det ingen macka i rosten. Ingen annan är hemma så VARFAN försvann min macka? Extra jobbigt att det var sista mackan i påsen 
:( Har bara äckligt bröd nu. Det kanske spökar här? Jävla spöken..........

Annars dåe? Värsta superkvällen igår. Gick runt med sån där indisk grej i pannan och käkade galet gott käk. Bästa ♥ Skolan är bajs men det vet ni redan. SES!

Jag saknar brunt hår!




One of the others

Men hei kompizz. Allt bra? Själv fick jag för mig att jag skulle städa huset såhär på lördagsmorgonen. Fastnade här dock. Men nu ska jag ta mig i röven, nej kragen, och sätta på lite smurfar. Fel igen, sätta på lite smurfhits!
Torsdagsparty och söndagsmys is the shiet. Pussy.

Jorden runt i medvind

Träffade Bajan efter skolan och vi drog ner till kära gamla teaterlokalen. Läste manus, pratade gamla tider och sist men inte minst gick jag loss i kostymförrådet. Alltså det är fan toppenkul alltså. Tänkte ge er lite provsmak. Dagens outfits är inspirerade av cruela de ville, nordpolen och ryska maffian.





Näe nu ska jag ut och odla lungtumörer med Joeyboy och Hanuboy. Sen blire pannkakor. Pussa!


SSSSÖNDAGSSSMYYYS ♥

Auhhh. Det är helt galet vad ni är bra!

Jag har bakat muffins shalalalalaaa

Maryboy ♥ hallonochchokladmuffins








That world of me & you






You may say that I'm a dreamer

Vilket jävla väder det är då. Kläderna klistrar sig förfan på kroppen. Mysigt. Och ikväll ska man ut och partaja. Skulle inte tro det. Eller jo, men jag tar med mig regnjackan! Jag saknar sommaren......


Måste sluta tänka nu

Första veckan i skolan är ju galet najs. Knappt nåt i skolan och massa kul på kvällarna. Haft en mycket bra afton i trådgårn med lite spintare. Imorgon kväll ska jag ut igen. Det blir bra. Mycket bra. Förstår inte vart det där hålet kommer ifrån bara. Kan inte få det ur mitt huvud. Bara låt allt bli bra ett tag nu.

Som av en god konspiration.


No hell below us

Ibland kan man leva i en tät tät liten bubbla under en period. Plötsligt sticker någon hål på bubblan och allt som kännts så fantasitisk där inne syns plötsligt i lite klarare ljus och verkligheten börjar sipprar fram. Utan den där bubblan känner man sig naken och patetisk men på något sätt är man ändå glad att man ät ute i världen igen, med skinnet i behåll. För det är inte varje gång man lyckas med det.

What you thought you needed

Hanna och Joey och jag gjorde en sån där tur på stan när vi kommer hem med lite vadsomhelst fast vi inte skulle köpa nåt. Själv fick jag med mig dom här blommiga tightsen hem och ett grått linne. Lite fulsnygga är dom men jag är kär! Har även hunnit med att spendera ett par timmar hos min kära mamma. Som btw mår galet mycket bättre nu. Tack för det!





Imagine there's no heaven

Hej :) första dagen kändes faktiskt bättre än väntat. Man har minsan saknat en och annan plutt i klassen som nu mer heter 2f. Konstigt att inte gå i ettan! Schemat är faktiskt riktigt bra. Två sovmornar jämna veckor och tre udda veckor. Slutar runt halv tre-tre dom flesta dagarna OCH fredagen är jätteslapp. Slutar ett varannan :) Perfa!

Nu då? Lyssnar på Jack Johnson. Hans version på världen bästa låt Imagine är inte att leka med! Annars känns det mest görakonstigt att gå och lägga sig nu. Har vanliga lektioner imorgon men torsdag och fredag är bara sköj. Jaja. Allt känns väldigt bra just nu. TUR DET VAAAA!

Puss.

Här är schemat förresten, för dom jobbiga veckorna.

En timme och tio minuter.

kvar på sommarlovet. Suck.


Sist ut släcker ljuset

Sitter i fönstret och röker, käkar melon och lyssnar på Igen med Emil Jensen. Finns nog ingen låt som passar bättre en sån här kväll. Tyvärr ingen jättebra inspelning (ta spotify's istället).

Jaja, en sak är bra med att allt drar igång igen. Man får som en liten nystart. En chans att ändra på nåt dumt. Typ sluta röka. Eller börja äta frukost. Själv tänkte jag sluta hacka på mig själv. Ganska bra förändring tycker jag! Annat som kommer ändras i höst är att jag ska sluta spela. Jupp. Där var den bomben släppt. Nej men jag tycker inte att det är kul längre. Om jag orkar plocka upp violan så spelar jag ett par minuter sen ger jag upp och sätter mig vid pianot istället. Det känns faktiskt bra, eller snarare tråkigt men ändå rätt. Har funderat på det länge... Istället blir det teater i år. Det om någonting känns fantastiskt! Längtar efter att få komma ner i teaterlokalen igen. Det är en sån skön känsla. Dock får det ju bli ett skapligt alkoholfritt år men det gör inte så mycket. Det kan jag lätt offra :) Skolan och sånt där däremot får faktiskt gå som det går. Jag slipper ju i alla fall Mårtens idiotiska anfall och Ankies idrottslektioner och Tjelkos fotolektioner och sist men inte minst tyskan!

Tur att jag skrev det här för nu känns allt jävligt mycket bättre.

Förresten. En sån här vill jag ha. Fixa det någon. En till Maja också.

Så blev det höst igen, det trodde jag aldrig!

Sista kvällen på det bästa sommarlovet i mitt liv (till och med dom 10 bästa veckorna i mitt liv) spenderades förstås med de tre kvinnorna i mitt liv. Joey, Hanuu och Bajan. Haha! Nej vars men vi käkade kalasgod middag, pratade, rökte, pratade, åt fruktsallad, pratade och smed lite planer inför hösten så att säga. Fattar inte hur jag ska orka gå till skolan imorgon. Fattar verkligen inte. Finns inget som lockar mig alls. Mer än att jag ska till mamma efter :) Whatever. En och annan bild har jag i alla fall att bjuda på. 












Näe nog med bilder. Nu ska jag tända ljus i mitt nystädade rum, dricka isvatten och kolla på upp till kamp.

I fredags...

Hittade en och annan bild på min kamera från fredagkvällen. Det började som ni ser med bowling och slutade med pinsamma egobilder i någon randoms brillor. Härligt! Tur att jag hade bra sällskap i alla fall....








Lately, I've been dying over you

Rackarns hörrni. Jag tål verkligen inte insjökräftor. Mår så galet illa. Fosterställning och lyssna på Monde Yeux är det enda som hjälper. Lär väl inte kunna somna på de närmsta timmarna. Hoppas verkligen att det inte blir värre. Synd att denhär datorn är så rackarns seg annars hade jag kunnat kolla på film.

Catch a falling star

Ont i magen. Vill inte. Jobbigt. Deppigt. Fuck you.


PUNGSVETT

Didn't we almost have it all?

TÄNK LITE!

Sitter hemma med gitarren och pianot mest hela tiden. Har införskaffat mig nya mjukisar. Ambitiöst. Börjat klä mig som en luffare också. Gud vad jag låter sorglig. Men jag vet inte, det är tydligen nåt med att man har blivit äldre när man slutar bry sig om hur man ser ut. Typ öh vadå smink? Annars dårå så är det faktiskt jävligt bra. Har förutom mjukisarna införskaffat mig ett inre lugn och jaa. Vad mer kan man skriva? Jag har världens bästa vänner. Och nu tänker ju ni såklart att där har hon fel för mina vänner är bättre. Men då kan jag tala om för er att om någon har rätt så är det jag! Pung slut.

Nu ska jag ladda ner lite Eva & Adam. Maja och jag kollade på en jättemegasuperläskig Irene Huss förut. Uscha! Jättemycket wannabe Beck är dom också. 0 av 5 toasters. Förresten, apropå inget annat, så ska jag och Maja ta över en teatergrupp i höst. Dom är små kidsen men rackarns, det ska bli kul! Nu är det slut på riktigt.

P.s. jag har knappt orkat titta på min kamera sen Rönnis så jag tänkte bjuda på en gammal vårbild. För estetikens skull! Tycker den ger lite sånt dära perspektiv på världen!

ON FIRE

Sitter och kollar på gamla bilder. Man har varit med om en och annan vacker solnedgång genom åren...












Näe, nu börjar det bli tråkigt. Jag borde jobba röven av mig men det regnar visst....

WEDDING

Fick bara med mig mobilkameran till Marijas och Bos bröllop men två små bilder blev det i alla fall. Vi var där och sjöng/spelade om någon undrar. Dom var kanonfina och vi spelade inte fel! Kors i taket... Supersöta hemsydda klänningar hade vi fixat också. Puss flickor!







POWER

Man kan känna att det räcker med en operation i taget. Låt mig slippa se henne åldras 20 år på en vecka. Herregud jag blir dödstrött av all denna väntan. Snart går väl pappa och bryter ryggen bara för att gör allt extra deppigt. Får man hoppa av skolan nu eller? Vad ska jag med kunskap till när jag behövs på så många andra ställen. Det kommer bli tomt en dag!! Lyssnar på Timos nyaste hela dagarna och drömmer mig långt långt bort. Ta hand om er hörrni, man vet aldrig när det slår till.



P.s. tycker just nu extra mycket synd om min lilla Joey som ligger hemma med feber och njurbäckeninflammation. Tänker på dig fining. ILY ♥

JAHAADU

Ehm, jag tycker verkligen att det är megatrist att blogga. Så ni vet alltså. Förövrigt orkar jag aldrig ta med kameran och då orkar jag inte skriva nåt här istället så jaa. Dagarna går åt till att spela piano och sjunga och sådära inför lördag med mina favoriter och förstås sitta i hamocken och röka, fika, sy klänning och köra runt mamma i rullstol. Varför varför varför har sommarlovet ett slut? Jag vill verkligen inte tillbaka till dumma dumma folkunga och dumma dumma klassen. Jag vill inte :(

Nu ska jag kolla på upp till kamp, sy klänning och låtsas att det aldrig någonsin kommer bli 18 augusti. Aldrig.
Hej!

BABE

Maja och jag såg på den grymma serien upp till kamp (svt 1 mån kl. 21, kolla!!!) och hey vad jag fastnade för Fanny Risberg. Hon har förstås ingen egen myspace men om man går in här och klickar på Babe, I'm gonna leave you så kan man lyssna lite. Ohyeah. Hon är bra! Tänkte bara säga det.


150KG

Pejuuh. Hemma. Väldigt mycket hemma. Inte alls så skönt som jag hoppades på. Har jag tur dyker Joey i alla fall upp ikväll. Trevligt med sällskap här hemma. Imorgon börjar the big träning inför the big wedding. Så att säga! 

Emmaboda då, hur blev det? Bra. Såklart! Nej men ärligt även om jag önskar att alla mina flicks skulle varit med så hade vi jääävligt kul. Är skapligt sliten.  Och så var det förstås skitkul att träffa gamla Björkökids. Och Lina och gänget. För att inte tala om alla random människor man bara landar hos. Ja det var jävligt kul helt klart. Svenska Akademien var bäst. Förresten.

Snodde dom här tre av Frida. Ajabaja!





Jag är så sanslöst snygg. Skare va en båge?

RSS 2.0