Kära far, kära mor, jag har nu kommit fram till Paris.

På den lustiga kursen om demens som jag var på idag så spelade som några gamla låtar som är såna som spelats på repeat när jag vuxit upp. Ibland när pappa var ledsen brukade han dra på Rickard Wolff med Pojke på Månen på dundervolym i köket. När han var glad o andra sidan så var det Monica Zetterlund med Ellinor Rydholm (gryyym beatles-cover). Alltid när vi är på Malmön eller i Rönnis så lyssnar vi på BAO och Helene Sjöholm. Då får jag smaken av fisk i munnen och känslan av salt i håret. Jag är verkligen ingen musikkännare. Jag lyssnar på sånt som andra tycker är bra. Men om man jämför med all skitmusik som görs idag så är det här så fint och äkta. Jag älskar det!

Jag satte ihop några finingar från mer eller mindre lyckliga dagar som jag tycker att man borde ha lyssnat på.



What did ever happen to the great escape and the plans we made?

Åh våren är verkligen på gång nu. Man märker det på värmen, man märker det på knopparna på träden, man märker det på allt kul som är pågång och sist men inte minst märker man det på de ljusa kvällarna.

Nu ska jag sova fem kvart i timmen! Puss


Cause you know love is to hard to break.

Nu vill jag bli av med min sjuka huvudvärk och min hickhackehosta. Jag vill ut på stan och sitta på uteservering och så vill jag handla tyg. Mängder av tyger vill jag handla. Nu!

Små små pingviner.

Åh vad jag älskar tanken på pingviner som går runt bland oss vanliga människor. På designtorget finns det en ritbok för vuxna som innehåller en massa pingvinbiler. Så himla fint!



"Tänk om jag fick vara din lilla lilla pingvin. Jag skulle ligga i din bröstficka och fundera hela dagarna."

Love, aint nothing you can take it’s a little thing we make.

Love.

Did I shave my legs for this?

Trot eller ej men jag lever, har fyllt år och haft en jävla massa kul den här helgen. Tyvärr slutade det i en dunderförkylning men för övrigt var allt perfekt.

Fredag (D Day): Vaknade med whiskeyröst men pallrade mig till skolan ändå och gjorde som vanligt nästan ingenting vettigt mer än att sitta ute och röka. Hann umgås en stund me la familia innan jag träffade chicksen på santinis och drack vin och bara hade det najs. Sen varebara rööj hela kvällen och SHUHU så kul jag hade :D

Resten av helgen har jag mest hängt med mina chicks, sovit och haft det gött! Idag ligger jag hemma i soffan och kurerar mig. Fick i alla fall sjukanmäla mig i morse!!!


Jaja, klartslut. Bara glöm inte kolla in mina nya grymma solisar som jag fick av Josse och Ello!

It's getting dark too dark to see.

Mwihihi. Det blev en prickig klänning tillslut. Även fast jag inte fick något resårband i present, hehe. Borde ha gjort den 5 cm längre så hade den varit bekvämare att ha även utan strumpisar. Men jaja, världens mest lättsydda klänning är detta så det lär bli fler liknande!


She's got you high and you don't even know yet.

Jag vill ha en prickig klänning. Man måste nästan ha en prickig klänning i sin garderob. Tänkte att jag skulle sy en men jag har fan inget resårband. Önskade mig det i present så man kan ju alltid hoppas. Att det kostar 24,50 och finns på hemköp är inte anledningen till att jag önskar mig det utan för att jag ALLTID glömmer att köpa det. Och just nu känner jag för att sy sånna modeller som kräver resårband. Tyg har jag i alla fall. Vitt med röda prickar och rosa med vita prickar. Tror att en rosa klänning skulle sitta fint alltså! Jaja, återstår att se om jag få tid i helgen :)

Jag vill ha ett par blommiga strumpbyxor också kom jag just på. Så det så. (fast inte ihop med den prickiga klänningen alltså)

Näheni nu måste jag sluta bortse från det faktum at loggboken ska vara inlämnad om 1 h och 55 min. Det är bara att köra på. Synd att jag inte är lika grym på att ordbajs där som här.

Puss

17 år och 365 dagar.

Hosta hosta hosta hosta. Det kan ju bara vara jag på hela jorden som blir megasjuk dagen innan sin födelsedag :( åh vad urket det känns! Jag skulle gärna flytta min födelsedag en vecka. Fast damn vad gött det ska bli att kunna köpa sina cigaretter själv. Frihetsgrej! Synd bara att jag inte kan röka för att jag är så hostig och tjock i halsen...

Jaja, man ska aldrig någonsin klaga. Det kommer bli en jättebra dag imorgon, det känner jag på mig :)

Nu blir det en timmes powernap och sen ska jag skriva loggbok så det skvätter om det!

Illuminate the light and all the things we had.

Lyssna

I would trade away the stars and moon if you came came came back soon.

Åh vad det är härligt att gå runt och vara halvsjuk. Känner mig helt seg i kroppen och huvudet. Fantastiskt! Kuligare är att jag har beställt körlektioner. Tack vare lite peppning från Eloise så tog jag mig i kragen och gick dit!

Tanken är att jag ska skriva minst ett loggboksinlägg och sen åka till Anna. Men med tanke på mitt ynkliga tillstånd så får vi väl se lite...


Älskar min pilla-med-en-låtsas-mobil-och-småle-för-sig-själv-min!

What do you want from me?

Usch. Allt blev lite för mycket för mig. Pallar inte riktigt pressen. Jag har sovit hela eftermiddagen men jag är inte piggare för det. Känns som att jag sitter i en glasbubbla med dålig luft och utan kontakt med omvärlden. Det suger dock att vara en sån här mespropp :(

Imorgon ska jag pallra mig till skolan och i alla fall sitta där och titta på. Det har jag lovat mamma.

Sen ska jag ner på stan och reka födelsedagspresenter. För det har jag också lovat mamma. Till slut ska jag hem och sova bort allt jobbigt.

So if you ever will be mine I will never ever let you down.

Sitter här i min libanes-outfit och överväger att gå ut och sätta mig på trappen en stund. Fan vad kol man känner sig med sån här sjal över huvudet! Känner mig fortfarande skapligt sliten sen helgen men o andra sidan så känner jag att fn-rollspel imorgon kommer bli kul och går det dåligt så är det inte hela världen! 2 timmars förhandlingar på egen hand sen är resten bara skoj, det klarar jag och det klarar alla andra också :)

Har peppat födelsedag i en mindra evighet men nu plötsligt känner jag lite såhär stopp stopp stopp frys tiden så jag slipper bli 18, stor och misslyckad! Jag trivs bra såhär.

Aja, plugg plugg & puss.

Jag blir aldrig som dom från stan, är alldeles för lojal.

En sån jävla superhelg. Älskar hela konceptet med teater, gulliga ungar och en jävla massa kuuul! Det värsta är att man kommer hem igen och allt är ganska tråkigt, stressigt och tyst.

Jag får fan magsår av att tänka på tisdag & FN-rollspelet. Ibland känns det jättebra men sen ibland blir jag helt urflippad och vill bara flytta till andra sidan jorden. Jag har för hög jävla press på mig själv för att palla detta! Jag vet inte hur man gör för att klara sånt här. Håll ut håll ut håll ut håll ut. Go Libanon såattsäja!


Hehe, välgjort eller vad?

Are you stairing at the ceiling of your castle, dreaming that you're someone else?

Heluu! 30 min lektion idag. SÅ borde alla fredagar vara :) I eftermiddag är det Göteborg som gäller så just nu packas det och peppas det. Jobbigt att alla mina kläder ligger på golvet bara för det tar sån jävla tid att packa...

Jaja, snart går bussen. Vi hörssss!

(P.s. det står fel tid på sön 25 april. Det ska vara 13.00)

Veckan som gick nanana.

Lördag: världens roligaste överraskningsfest för Sofie


Söndag: Mys i Jos trädgård


Tisdag: Supergodasalladen i solen på altanen


Onsdag: Kolla film i dart. Ohyeah, chilla i skolan!

Please please please let me get what I want.

Pöh. Vilken lång och jävlig dag (bitvis fantastisk). Jag har ätit och rökt på tok för mycket och pluggat på tok för lite. Har i alla fall skrapat ihop en bokanalys och ett loggboksinlägg. Bättre än inget. Imorgon väntar världens längsta dag 2.0 med jobbkurs och matteprov. Sen ska det hem och pluggas och packas för på fredag drar vi till Wendelsberg. Tagga tagga!!

Och apropå tagga. 9 DAGAR KVAR TILL 23 APRIL ----------

Puss

P.s. räknade ut att 3,2 % av mina vänner på fejset fyller år på fredag. Det är fan galet. Varför ligger alla extra mycket 16 juli?

Kanske lurar jag mig själv och kanske minns jag nåt från länge sedan.

Hej hopp snopp!

Vilken underrrrbar dag. Sol, sluta 10.30, sallad med quornbitar och en sjukt lång promenad i värmen. Känner mig nöjd som tusan. Nu ska jag strax ner till teaten på ett litet möte sådära. Sen blir det film & cl.

Skulle lagt upp en mysig bild från i söndags men min mobil har nån allvarlig psykisk alternativt fysisk störning så det blev inget...

PUSS

Lalalala

Blöhö vilken kväll. Jag vill sova. Men fan vad lyckat det blev!

Nu ska jag käke lite. HÖRS!

The way you move ain't fair you know.

Åkejs, lovet är snart slut men o andra sidan är det snart tisdag! Nu ska jag bege mig till Vadstena med Mami & Papi. Det blir nog fint. Ikväll är det käk med tjejerna som gäller :)

(tänk er en fin bild här på ovanstående tjejer. den hade funnits här OM INTE BLOGG.SE SOM VANLIGT HADE LAGGAT!!!!!!!!!)

FÖRRESTEN: gissa 21837123 (tjugoenmiljoneråttahundratrettiosjutusenetthundratjugotre) gånger vad som händer om 13 dagar? huh?

Tar en gammal bild istället. I stört stor size.

I don't wanna miss a single thing you do tonight.

Heeey hey heeey! Shubre. Är just hemma igen efter att ha kört 25 mil. Det är fan bra gjort för att vara mig! Nu är jag helt seg i huvudet men det kan lika gärna bero på att jag inte ätit så vettigt idag.

Rent teoretiskt ska jag göra högskoleprovet imorgonbitti kl. 08.20. Har börjat tveka dock, vi har ju hämtat mamma i västervik ikväll. Hon har varit där den senaste veckan och ska tillbaka igen på söndagkväll. Det som är så laaame är att jag är borta precis hela dagen imorgon och har teater halva söndagen (lagom tills hon åker). Vilket innebär att vi kommer ses en halvtimme på söndagmorgon ungefär. Plus att jag åker bort igen nästa helg så då får vi inte ses då heller. NÄE! Åt helvete med högskoleprovet. Jag vill hänga med min mami istället. Då gör det inte så jävla mycket att jag redan betalt provavgiften...

Nu ska jag bara vänta 5 min och 40 s innan Stockholm Boogie är nedladdad. Då blire myspys.

Puss.

Nattamat

Myser med lite natt-tv. Mauro & Pluras kök är mitt nya favoritprogram. Det får mig att känna att det är okej att vara svensk, liten & jävligt obetydlig. Ibland får jag för mig att alla andras liv är så himla mycket fantastiskare och större och betydelsefullare än mitt. Har absolut ingen aning om varför, men det här programet får mig att känna att det gör inte så mycket. Alla stora människor som jag ser upp till har en massor av historier om deras obetydliga tonårstid. Det är gött att höra att man inte är ensam.

Gud vad jag är djup ikväll!

Kambadamba rumbadalumbaloooo

Guuud vad jag har en störd dag idag. Jajaja, glöm det!!!! Borde plugga, pallar inte. Ska sy lite kattkläder istället. Ohyeah! Vill bara haaa en köttbullemacka först men nehherå. Soppa is the shieeeet.

Nu: måste jag ut och oöka.

SEEEEEEEEEEES

P.s. 15 Dagar tills jag fylleeeeeeeeeer 18. KÄNN PÅ DEN!

Share some milk and cookies and sing the sharing song.

Hey folks! Har varit i Fågelkulla med världens bästa och haft några supermysiga dagar. Nu är jag hemma igen och har inte gjort mycket mer än varit ute på promenad och redigerat bilder (kommer sen).

Förresten så fick jag jobbet. Det känns så jääävla bra. Dom pengarna kommer sitta så fiiiint!

Nu blir det film & några liter vatten. Puss

I don't think God can explain this mess.

Skrev en trevlig text men den försvann. Allt handlade egentligen om att jag ser på film, vi ska till fågelkulla imorgon, att det nog blir bra, att snö är ett helvete och att jag är röksugen och borde plugga.

Hejrå


and my life is starting over again.

Jag är så besviken på vädret. Orkar mig inte ens upp ur sängen. Tanken på snö... Tänker ligga kvar här och tänka att jag är inuti någon av dom här bilderna.


¡Tjo fuckers!

Igår och idag har varit dom bästa dagarna på länge. Igårkväll grillade vi och myspyste hos Jo. Imorse drog hon, jag och Elloplutten in till stan och käkade frukost i vårsolen. Satt i flera timmar och bara njöööööt! Sen tog vi en sväng på Ikano och nu sitter vi här igen. Liten sammanfattning.

Vi höres :)

No blinding light or tunnels to gates of white just our hands clasped so tight.

Mmmmm. Kom just in från kylan. Har grillat, druckit lite öl & smoked some cigaretts i kvällssolen. Åh vilken fin påsk tjejer.

All the bad boys are standing in the shadows and the good girls are home with broken hearts.

Åh vad det är gött att gå runt ett par timmar på ikano alldeles själv. Jag vet att jag antagligen är den enda på jorden som uppskattar det så galet mycket. Men fan så skönt det är.

Idag med lite påskpengar i plånboken så jag körde hårt och handlade allt möjligt fast jag inte borde. Jaja, får man inte tröstäta får man väl åtminstone tröstshoppa lite.

Provade mängder av kläder och fick en jättestor måste-sy-någonting-kick. Så, ska snart sätta igång ett syprojekt. En svart klänning har jag tänkt mig.

Hursomhelst blev det ett par svartvitmönstrade leggings & en gröngrå stor och mysig tröja. Sen köpte jag först ett nagellack på hm i en perfekt brunaktig färg. Har letat efter det mintgröna isadora-nagellacket jättelänge men det har varit slut överallt, meeeen på kicks på ikano fanns det :D Eftersom jag var så ambitiös och tog mobilbilder på mina fynd så tänkte jag att vafan. Jag lägger upp dom här också!



Här är allt förlorat.

Okej det suger hästballe att vara 17 just ikväll känner jag. En riktigt skrynklig rutten hästballe, om ni kan tänka er en sån? Fast jag blev på mycket bättre humör när jag läste roligaste facebook-konversationen med min klass. Haha, Sp2finternationell är dom bästa alltså!!!

Nu blire cl & hästpojken.

UPDATE: Fan vad äcklad jag blev av den där ruttna hästballen. Uärk!
UPDATE 2: Gick just med i gruppen "Det är så skönt att göra ingenting och sen vila efteråt" på facebook. Passar mig eller vad?

RSS 2.0