VÄSTKUSTLIGT

Maja och jag har spenderat en vecka i vårt hus på västkusten som det så charmigt brukar kallas. Vi har kanske inte haft supertur med vädret men det har varit jävligt bra ändå. Imorgon ska vi ladda om och packa om till Emmaboda. Vårt rosa tält är verkligen snyggast och nu ska Proppen med också så det kommer bli bra. Allt blir bra den här sommaren. Ta hand om er!















PWÖÖH

Dom spelar så ovanlig musik på radion idag! Annars då? Jag är en riktig nolifer och sitter hemma vid pianot och försöker göra något åt mitt samvete. Det känns förbannat tråkigt att vädret suger men en del dagar den kommande tiden ska i alla fall bli bättre. Maja och jag drar ju nämligen till Rönnis imorgon. Västkusten is the shiet! Och apropå det måste jag packa järnet ikväll för vi åker direkt därifrån till Emmaboda. Jävla massa packning alltså. Och apropå Emmaboda så har jag ingen lust alls! Det här måste vara det sämsta jag skrivit någonsin. Vad är det för feeeeeeeeeel på mig? ÅH.


P.s...... JAG HATAR RÖSTBREVLÅDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


MORAAA

Nu är jag finally hemma efter en gryyyyyyyyyym campingtripp i Mora med Maja, Joey, Hanna och Proppen. Vi köpte ett kort för 150 spänn som man kunde resa vart man ville med tåg och buss mellan Motala och Mora / Gävle på. I tre dagar! Sååå jäkla najs. Så det blev fem timmars tåg till Mora. Där lyckades vi (under över alla under) få tag på två plattor öl + Moras partysugnaste människor. Två grymma kvällar, många kalla bad och två stulna mobiler senare sitter jag som en död fläck i soffan. Mina 40 myggbett är jävligt irriterande men jag tröstar mig med att jag inte har 500 som Hannapluppen. Stackarn.
Whatever. Inga kan ha så kul som vi. Den här sommaren är helt underbar!



Imorgon ska jag hjälpa Pannis att flytta. På onsdag blir det Rönnis med min Baju!


MOLNTUSS

Trallala lilla molntuss! En månad av sommarlovet har redan gått men det är ju ändå en lång skön månad kvar!! Mycket som måste stuvas in dock bland soliga fredagar och sådär. Just nu ser det ut lite såhär:
Den kommande veckan + halva nästa är jag hemma. Ska bli mycket chill med mina flickor OCH även en del jobb då vi lovat bort oss till ett bröllop i augusti.
22 juli (nästa onsdag) åker Maja och jag till Göteborg för att så småningom landa på västkusten. Där blir det förhoppningsvis en jäkla massa bada och grilla.
Onsdagen efter det beger vi oss till inget mindre än Emmaboda!
2 augusti är det slut på det roliga och vi åker hem till Linkan igen. Dom sista veckorna ska jag bara ha jävligt kul. Och så göra bort mig på ett bröllop då! Eventuellt blir det Göteborg igen dom sista dagarna men antagligen är jag väl luspank så vi får se. Att skolan börjar igen sen orkar jag inte ens tänka på. Jag har det sååå mycket bättre utan skolan och allt som hör till.

OLDIES

Hehehehehe. Bjuda på sig själv.........

Så här såg Mary ut för tre år sen. Man kan ju undra hur jag tänkte med hårfärgen... Och kjolen...


13 år och Robert Wells-frilla.


Varför såg man sig aldrig i spegeln när man var tolv?


Jag var en riktig fattiekid ett tag. Åt så jäkla mycket mediciner så jag blev helt svullen. Smexigt!


Ehehehe. Någonsin mött en mer peppad åttaåring?


SVENSK SOMMAR

Äh. Jag vet inte. Det blev inte riktigt så tufft som jag ville. Jag är fortfarande sjuk förresten. Det är glass och pip-larssons som gäller. Seeega.






RACKARNS


Jag har verkligen trååååååååååååååååååkigt.

SEASIDE


38,7 och ett huvud som väger flera ton. Jag hatar att vara sjuk på sommaren. Jag verkligen verkligen hatar det! Ägnar all vaken tid åt film, film, film, kanelbullar och the Kooks. Ärligt talat har jag umgåtts lite med mina tösabitar också. Men nu ska jag hålla mig i karantän några dagar så att jag blir frisk. Nästa vecka ska vi campa i Mora. Jag älskar oss!

PICS

Nu har jag orkat lägga in första delen av alla bilder. KLICKA HÄR!
Puss

HOME SWEET HOME

Helst av allt vill jag bara åka tillbaka! Vi orkade blogga 1 gång, bravo. Jag förstår oss. Det går inte att beskriva med ord i nån onödig blogg vad man upplever såhär. Lovar att jag ska ladda upp åtminstone en femtedel av alla foton jag tagit. Kan ju börja med en liten försmak här. Mina bejbs det här.


P.s.I. förkylning, feber och ont i halsen. Så håll er förslagsvis på behörigt avstånd.
P.s.II. Joey och Maja. Tack eller vad man nu säger. ILY ♥♥


RSS 2.0