Nyårsångest!

Jag har en väldigt stark allergi mot vissa högtider på året. Exempelvis nyårsfton och valborg. Egentligen har framförallt nyår ett väldigt bra koncept. Middag, vänner, champagne, raketer och en lång lång natt! Det låter ju verkligen toppen. Men ta förra nyår som exempel; stressig förfest/fix, lite sup på bussen, hem till nån random och sitta i en soffa med massa okända och lite kända, garva åt ingenting, bli tjut-full och gå till Ramshäll, deppa ihop utanför nån randoms hus, gå själv genom nyårsnatten, dra hem till Elojs, kolla på nån film, titta på raketer och somna halv två. Stundtals hade jag görtrevligt men om man sammanfattar är det mest en enda stor klump i magen och inte alls den där bubblande glittrande kvällen jag hade förväntat mig. Och så en fruktansvärd massa besvikelse och irritation från alla håll.
Vart vill jag då komma med detta? Jo frågan är hur jag ka göra i år. Chansa på att jag kommer ha roligare i år och göra ungefär samma grej (minus att dra hem 23.15), stanna hemma med mami & papi + co, tigga pengar av någon  och åka med Elojs och Proppen till frickin fjällen (!), mysa hemma hos Elojs eller försöka hitta på en femte lösning.
Usch. Helst av allt vill jag bara sova bort den där jävla kvällen, eller ännu hellre; vara överallt så att ingen blir besviken på mig! Bajs.

Näe nu ska jag ut med Frans och sen ska jag sy lite på min nyårsklänning. Passande nog. Fast det är fan ingen klänning ens!


Kommentarer
Postat av: elojs

kanske har en lösning så att det blir mkt billigare ;) call you later <3

2009-12-09 @ 20:11:24
Postat av: Mary

E: <3

2009-12-09 @ 20:41:26
URL: http://ohmary.webblogg.se/
Postat av: sally

mary du borde följa med mig på party. då blir det asbra. lovar!

2009-12-09 @ 20:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0