Även vindarna kan vända.

Hej alla bajskorvar.  Det är LOOOOOOOOOOOOOOOOV! Så jävlarimejnajsers alltså. Så planerna: Träffa mina brudar. Allihopa! Och så ska jag sticka (!), sy, sova, kolla that 70s show, baka, sätta ljus på famor och farfars grav, inviga nya köket, färga håret m.m. Känns kalas att bara ha lösa planer. Jag behöver det.

Apropå vårt kök, blir alldeles lycklig när jag tänker på det, så är det nog den bästa investering min mamam och pappa gjort. Det är fortfarande inte riktigt klart men vi står där inne i timtal och bara pratar om hur fint allt är. Tänkte lägga in lite bilder på det någon dag men då ska det vara riktigt klart först!

Två bra grejer: När jag åkte bussen hem och lyssnade på arvingarna (Elooooise) som Ello skickat till min mobil och bara kände mig allmänt GLAD! Annat som gjort mig glad idag är fredagsmys med min Majs. Det finns inga som är så grymma på hemmamys som vi babe :D <3

P.s. Dagens klump i magen = Sarah slutar sp2f. Det är så jävla bajs att man ska behöva göra det för att det är så fucking pluggigt. Bajs bajs bajs! Jag hoppas verkligen att alla dumma lärare får lite vett i skallen och gör nåt åt det här för stress&press makes me SAAAAAAAD. Fast inte lika sad som att Sarah slutar. Måste skriva det igen bara för att det är så himla synd... Men vi ses ju på spanskan plutten ♥

Kommentarer
Postat av: sarah

Det gör ont i hela mig!!! jag dör seriöst! mary för tusan, sån jävla tur att vi ska chilla spanskan. känner på mig att det kommer bli en hel del skratt och trevliga rökpauser. lovelovelove!

2009-10-24 @ 00:08:18
URL: http://parabola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0