Spanien dag 3

Det visade sig att dom där svenskarna tjejerna hade träffat kvällen innan bodde på ett hotell med, till skillnad från vårt, pool. Så vi åkte dit.





Killen i mitten är Alex. Han har på sig min mammas solhatt. Ellos lustiga mössa har jag drömt mardrömmar om men det är också en annan historia. Den andra killen hette David och hur som helst tyckte dom att vi skulle följa med till deras segelbåt som dom skulle åka till Ibiza med dagen efter.



Vi tyckte att det lät som en bra idé så vi åkte hem och fixade oss och satte oss och väntade på stranden.





Till slut dök det upp en lagom fet segelbåt med tillhörande gummibåt som hämtade upp oss. När vi kom ombord var vi genomblöta men några mojitos senare var det bortglömt.



Här är David och Hanna.



Här är deras inhyrda kapten.





Här är Sofie och tysken. Jag minns verkligen inte vad han hette men han var i alla fall bäst. Inte fullt så galen som dom andra fem. Hans favoritord på svenska var "ingenting". Jag håller med honom, det är faktiskt väldigt fint!



Jag, Jo och Maja tröttnade på den där båten och dom skrikiga amerikanerna någon gång runt tre-fyra snåret och blev skjutsade tillbaka till stranden. Där hamnade vi mitt i en spansk möhippa. Det var något av det roligaste jag har varit med om. Alla var grymma på att sjunga och klappa takten och vi blev bjudna på sangria och snackade med den enda som kunde engelska. Hon var förresten en sjukt häftig människa. Synd att vi inte har några bilder från det!

Det var dag tre det. Nu ska jag in till stan, mer bilder senare idag! Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0