Där låghusen slutade och där skogarna tog vid, där bodde jag och du.

Men jag kände såhära att varför inte lägga in en bikinibild i sin blogg? Bara för att skrämma bort läsare ännu lite mer. Olikt mig kanske, men egentligen inte. För jag sträcker på mig i någonsorts segergest och då dras min bulldeg till mage ut. Så ja, det som egentligen ser ut som något sorts erkännande och självbevarande drag i spelet om min egen självkänsla är bara bluff. Här ser ni Maryboy i utslätad och tillsnyggad version. Jag tänker inte lägga upp bilden där jag härmar en apa för då slutar ni läsa helt!  



Ja ja, oavsett min kroppshyddas utseende började Anna och jag dagen med att lägga oss på klipporna nedanför huset (nu lät det som att det är nära men det är långt att gå. för att fortsätta vara ärlig alltså). Vi låg där (sprang runt) tills vi tröttnade. Då tog vi kort på varandra i blandade vinklar och poser. Inget vidare vackert resultat.



Såhär till exempel. (här ser man lite mer av mitt dragspel av valkar. inte alla dock. varför skriver jag detta?)



Sen gick vi till lunchrestaurangen i Hunnebo och käkade skaldjurspasta. Det var bara nästan värt pengarna. Här kan man se att det bara var skuggan som gjorde mig brun på dom förra bilderna. Man ser min Ullaredväska också :)



Såhär ser det ut i Ulebergshamn om någon skulle sitta och klura på det.



Sen tog vi bilen till Smögen och Smögenbryggan (åhja!). Där tittade vi på jobbigt bruna och snygga människor, måsar som snodde räkmackor på restauranger och fula men dyra båtar. Handlade också upp mina sista 122 kronor. Köpte två trasmattor, två ljuslyktor och tre par trosor. Budget shopping alltså. Särskilt med tanke på att trosorna kostade 100 spänn ihop. En liten kluring där!



Avslutade kvällen med att sitta på berget och titta på solnedgången. Eller ah, här tittar vi ju inte på den utan på kameran. Men sen.



Såhär kan en sne och dåligt tagen bild av solnedgången vid vårt hus se ut.

Nu sitter jag i soffan och tittar på himlen utanför. Jag  önskar att jag kunde fotografera den eller beskriva den men det går inte att göra en värdig avbild. Det är liksom större än så. Önskar att ni var här och förstod.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0